Hírek

Magyarország túraútvonalai rendkívül változatosak, ha azonban már szereztünk egy kis rutint, és kipróbálnánk magunkat magasabb szinteken is, ajánlatos a környező országokban szétnézni, ha kezdődik a tavaszi szezon. A könnyebb magashegyi túrákhoz nem kell különösebb előképzettség, miközben garantáltan életre szóló élményt nyújtanak.

Programajánló

2017. december 28.
2017. december 28.
2017. november 23.
2017. december 31.
2017. november 04.
2017. december 31.
2017. november 09.
2017. december 31.
2017. november 09.
2017. december 31.

Belföld

Kecskemét bárhonnan könnyen elérhető az országban és aztán innen kiindulva kincsek nyomára bukkanhatunk a környéken. Novemberben szakújságírók kis csoportjának kalauza volt a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztés és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője, Csáki Béla.

Hotel Lajta Park

Szállodaajánló

Makadi Palace – a Vörös-tenger ékköve

AMakadi-öböl (Makadi Bay) gyönyörű üdü- lőövezet, ami közigazgatásilag Gur – elterjedt angol átírásban: Hurghada – dakához tartozik, de annak központjától körülbelül 30 kilométerre északra van. A városrész névadói a Vörös-tenger lagúnái, amelyek romantikus hangulatot kölcsönöznek e varázsla...

Wellnessajánló

Danubius Health Spa Resort Bradet: Kényelem felsőfokon

Szováta régóta népszerű úti cél a gyógyulni és pihenni vágyók körében. A Medve tó sós vize számos egészségügyi panaszra nyújt enyhülést, a varázslatos erdélyi táj, a kristálytiszta hegyi levegő pedig kirándulásra csábít. A Danubius Health Spa Resort Bradet mindössze 200 méterre fekszik a M...

Külföld

A kilencvenes évek közepén Chuck O'Rear a Sonoma Highway mellett parkolva készítette el a világ egyik legismertebb fényképét. A Bliss (Gyönyörűség) című fotó lett a Microsoft Windows XP operációs rendszerének alapértelmezett háttérképe.