Hírek

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő és Bortermelők Szövetsége 2002-ben megalapította „Az Év Pincészete” kitüntető címet.
 
2016. október 20-án Bodrogkisfaludon a Patricius Borházban ünnepélyes körülmények között került átadásra az oklevél, az emlékplakett és a vándordíj.
 

Programajánló

2016. október 28.
2016. október 28.
2016. november 10.
2016. november 13.
2016. november 04.
2016. november 20.

Belföld

2017. január 2-án indul el a Millenáris Teátrum felújítása és átépítése, ami egyben azt is jelenti, hogy új játszóhelyet alakítanak ki a Nemzeti Táncszínháznak – közölte a napokban a Miniszterelnökség.

Szállodaajánló

HOTEL VÉCSECITY ****

A festői Hernád-völgyben, a Cserehát dombjainak napos lankáin, Hernádvécsén, a volt  Vécsey-Sardagna Kastélyt magában foglaló, e vidéken egyedülálló szállodakomplexum a Vécsecity. (Miskolc – Kassa között majd félúton, a 3-as főút mentén helyezkedik el.) „A Hotel Vécsecity nem csak egy szálloda, hanem egy igazi...

Wellnessajánló

Féláron vehetnek részt a magyarok az olasz fitnesz-fesztiválon

Június 2-5. között rendezik meg idén a Riminiwellness fesztivált Olaszországban, amely fitnesz, a wellness és a sport szerelmeseinek egyik legnagyobb európai találkozója. A rendezvényen 16 pavilonban több mint 400 kiállító várja majd a szakma képviselőit és természetesen a nagyközönséget is. A Riminiwellness fesztivál hatalmas élmén...

Külföld

Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat. A lehető legjobban előkészített, biztonságos pályákon csak úgy tolonganak kezdők és haladók – ennek ellenére a felvonóknál, a melengető téli napfényben nincsen várakozási idő.

Hotel Lajta Park