Hírek

„Luther 2017- a reformáció 500 éve Németországban” tematikus kampány a kulturális és vallási érdeklődésű külföldieket célozta meg. A reformáció öröksége világszerte több mint 400 millió embert köt össze. A 2008 óta tartó Luther évtized alatt Hollandiában, Svájcban, Skandináviában, Magyarországon, az USA-ban Kanadában és Dél-Koreában népszerűsítik ezt az eseményt.

Programajánló

2017. január 19.
2017. március 19.
2016. október 14.
2017. május 01.
2017. február 17.
2017. május 31.

Belföld

Magyarországon egyre ismertebbé válnak a prémium minőségű whiskyk, és mára már a bárokban sem olyan gyakran hallani az „Egy whisky-kólát, köszi!” mondatot. Mind többen vannak azok az ínyencek, akik tisztán akarják élvezni egy jó minőségű single malt, vagy blended whisky ízvilágát. Kevesen tudják azonban, hogy egy-egy jól megválasztott whisky az ételeknek is kiváló kísérője lehet.

Szállodaajánló

Újabb fedett fürdő Budapesten

Jelentős mérföldkövéhez érkezett a Budapest Gyógy fürdői és Hévizei Zrt. a - beruházási stratégiájának megvalósításában idén júliusban. Átadták a Paskál fedett egységét, így a főváros egy újabb, egész évben nyitva tartó fürdővel gazdagodott. És ennek most, a hidegek beá...

Wellnessajánló

Újévi felfrissülés egy újjászületett szállodában

Hogy mit hoz az újesztendő, az csak rajtunk múlik. Tegyük az évkezdést olyanná, amilyennek szeretnénk, tegyük meg, amire régóta vágyunk: pihenjük ki az év végi hajtást a megújulás jegyében méltó környezetben, egy újjászületett szállodában! Ha úgy érezzük, hogy elfáradtunk az év végi...

Külföld

Június 18-án a London Luton repülőtéren egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel nyitja meg 28. bázisát a Wizz Air. London Luton egyébként több mint tizenkét éve része a Wizz Air járathálózatának, a nyári nyitással azonban a légitársaság első bázisa lesz az Egyesült Királyságban.

Hotel Lajta Park