Hírek

Tíz éve a Tengerjáró Kft. képviseli a Royal Caribbean Cruises hajótársaságot Magyarországon. A jeles évforduló alkalmából a cég születésnapi katalógus-bemutatóra hívta partnereit és a szaksajtó képviselőit az Orfeumba.

A Tengerjáró Kft. már három hajótársaság – a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises és az Azamara Club Cruises – útjait árusítja.

Belföld

Új taggal bővült a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete: ezúttal Babiczki László csatlakozott. A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete 2008-ban alakult, 40 év alatti borászokat tömörít meghívásos alapon: a tagok szavaznak az új tagok felvételéről minden évben. A cél egy olyan közösség létrehozása volt, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja.

Szállodaajánló

Újabb fedett fürdő Budapesten

Jelentős mérföldkövéhez érkezett a Budapest Gyógy fürdői és Hévizei Zrt. a - beruházási stratégiájának megvalósításában idén júliusban. Átadták a Paskál fedett egységét, így a főváros egy újabb, egész évben nyitva tartó fürdővel gazdagodott. És ennek most, a hidegek beá...

Wellnessajánló

Hotel Carbona ajánlata: Karácsonyi dallamok

3 éjszaka félpanzióval, gálavacsorával és ünnepi programokkal 78 800 Ft/fő/3 éj ártól Érvényes: 2016.12.22–12.27. Szép Kártyát elfogadunk! 15% előfoglalási kedvezménnyel november 24-ig!   NATURMED HOTEL CARBONA****superior H-8380 Hévíz, Attila u. 1. Tel.: (00-36) 83/501-500 e-mail: hotel@carbona.hu web: carbona.hu

Külföld

Ha az Emirátusokról hallunk, azonnal a felhőkarcolók, a földből az utóbbi évtizedekben szédületes tempóban kiemelkedő modern városok, ugyanakkor a mesés kelet jut eszünkbe. Nos, ez igaz Ajman esetében is. Az emirátusok „legkisebb tesójára” - amely mindössze 260 négyzetkilométernyi és 250 000 embernyi lakosú -, ugyanez jellemző.

Hotel Lajta Park