Hírek

„Luther 2017- a reformáció 500 éve Németországban” tematikus kampány a kulturális és vallási érdeklődésű külföldieket célozta meg. A reformáció öröksége világszerte több mint 400 millió embert köt össze. A 2008 óta tartó Luther évtized alatt Hollandiában, Svájcban, Skandináviában, Magyarországon, az USA-ban Kanadában és Dél-Koreában népszerűsítik ezt az eseményt.

Belföld

“Vonalban a siker” címmel rendezett a napokban szakmai workshopot a Menedzserképző Központ. A Hotel Danubius Gellértben megtartott rendezvényen a hatékony telefonos kommunikáció eszközeivel ismertették meg a résztvevőket. Az előadás trénere Németh Attila, telefonálási specialista volt.

Szállodaajánló

Újabb fedett fürdő Budapesten

Jelentős mérföldkövéhez érkezett a Budapest Gyógy fürdői és Hévizei Zrt. a - beruházási stratégiájának megvalósításában idén júliusban. Átadták a Paskál fedett egységét, így a főváros egy újabb, egész évben nyitva tartó fürdővel gazdagodott. És ennek most, a hidegek beá...

Wellnessajánló

Újévi felfrissülés egy újjászületett szállodában

Hogy mit hoz az újesztendő, az csak rajtunk múlik. Tegyük az évkezdést olyanná, amilyennek szeretnénk, tegyük meg, amire régóta vágyunk: pihenjük ki az év végi hajtást a megújulás jegyében méltó környezetben, egy újjászületett szállodában! Ha úgy érezzük, hogy elfáradtunk az év végi...

Külföld

A müncheni repülőtér és a Lufthansa rendkívül magas elismerésben részesült: a 2017-es World Airport Awards díjprogram szavazásán a londoni Skytrax Intézet a müncheni repülőtér 2-es terminálját választotta a legjobbnak a világon. Az eredmény a világ mintegy 14 millió légiutasa által kitöltött kérdőív összesítése alapján született.

Hotel Lajta Park