Hírek

A FlightStats szakportál az idei felmérésén az évi ezernél több járatot üzemeltető légitársaságokat mérte össze, amelyek közül a holland légitársaság bizonyult a legjobbnak. A FlightStats több mint 500 forrásból gyűjti össze adatait, a végeredmény repülőterek, légitársaságok, járatkövető alkalmazások és a légi irányítás információiból tevődik össze.

Belföld

Beköszöntött a főszezon az eplényi Intersport Síarénában, hiszen a komplexum immáron több mint egy hónapja folyamatosan nyitva tart.

Szállodaajánló

Újabb fedett fürdő Budapesten

Jelentős mérföldkövéhez érkezett a Budapest Gyógy fürdői és Hévizei Zrt. a - beruházási stratégiájának megvalósításában idén júliusban. Átadták a Paskál fedett egységét, így a főváros egy újabb, egész évben nyitva tartó fürdővel gazdagodott. És ennek most, a hidegek beá...

Wellnessajánló

Újévi felfrissülés egy újjászületett szállodában

Hogy mit hoz az újesztendő, az csak rajtunk múlik. Tegyük az évkezdést olyanná, amilyennek szeretnénk, tegyük meg, amire régóta vágyunk: pihenjük ki az év végi hajtást a megújulás jegyében méltó környezetben, egy újjászületett szállodában! Ha úgy érezzük, hogy elfáradtunk az év végi...

Külföld

A világ hét csodájának egyike az Ethiopian Airlines desztinációinak palettáján

Az Ethiopian Airlines 2017 márciusától a világ hét természeti csodája közül az egyikhez, a Viktória-vízeséshez is indít közvetlen járatokat Addis-Abebából.

A járatok heti négy alkalommal közlekednek az új generációs Boeing737-es géptípussal.

Hotel Lajta Park