EAST - A NAGY ÉLETMŰ KONCERT

Program időpontja: 
2017. október 23.
 
Program időpontja: 2017. október 23. (hétfő), 20:00, Papp László Budapest Sportaréna
 
A hazai progresszív rock legsikeresebb zenekara a csaknem három órás koncerten a kezdetektől - 1975. november 15-től - napjainkig idézi meg az elmúlt évtizedek alatt született zenéket, a máig ható dalokat, dalszövegeket. Mindezt úgy teszik, hogy az eredeti opusokat, az eredeti felállásokban, eredeti minőségben, eredendő lelki energiákkal játsszák el.
 
A legendás együttes összes korszakának zenészeit felvonultatja ezen az estén: Zareczky Miklós, Móczán Péter, Pálvölgyi Géza, Varga János, Király István, Takáts Tamás, Dorozsmai Péter, Madarász Gábor, Czerovszky Heni, Vincze-Fekete Vera egyaránt játszik majd ezen a rendhagyó koncerten. Akik ismerik az EAST munkásságát, tudják, hogy igazán különleges élménynek ígérkezik majd Az álmok, A valóság hangjai, a  Játékok/Hűség, a Rések a falon, vagy akár az Radio Babel/’56 elnevezésű korszakok eljátszása, újra életre keltése, melyeket különleges hang-, fény- és a zenekar történetén átvezető vizuális hatásokkal tesznek még emlékezetesebbé.
 
Az EAST korábbi koncertjein fellépők mellett most olyan egykori zenésztársak is jelen lesznek a színpadon, mint Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos, Tisza József és Malek Andrea. 
 
A forradalmi eszmék jelképeként is ismert kultikus együttes életmű koncertje a legizgalmasabb esemény lesz október 23-án.
 
A koncert korszakai:
EAST (1975-1977) Az álmok (jazz-évek)
 
EAST (1977-1980) A valóság hangjai (instrumentális progresszív korszak)
 
EAST (1980-1983) Játékok/Hűség (a klasszikus felállás)
 
EAST (1983) Rések a falon (a második legsikeresebb album)
 
EAST (1986) 1986 (egy elhallgatott album dalai)
 
EAST (1987-1994) Radio Babel/’56 (a neoklasszikusok felállás)
 
EAST (1994) Elrejtettél a szívedben/Eljön majd a nap (mindenki a színpadon)
 
Jegyek kaphatók: www.broadway.hu
 
(X)