Egész évben ünnepli 25. születésnapját a párizsi Disneyland

Program időpontja: 
2017. március 26. - 2017. december 31.

 

Március 26-án kezdetét veszi a Disneyland Paris 25. születésnapja alkalmából rendezett ünnepi programsorozat, amelynek keretében egész évben újdonságokkal várják a látogatókat.

Disneyland-ben is úrrá lett a Star Wars-láz. Valódi 3D-s intergalaktikus utazást kínál az új Star Tours: a The Adventures Continue túra.  Ha ez nem lenne elég, akkor 2017 tavaszától bárki a Star Wars Hyperspace Mountain pilótájává válhat és a Star Wars Galaxis több helyszínén kalandozhat.

Az új parádén (Disney Stars on Parade) megújult, csillogó kosztümökben vonulnak fel a legismertebb Disney-sztárok zene és tánc kíséretében. 2017-ben minden nap születésnapozik a Disneyland Paris, hiszen az év minden napján látható lesz Mickey születésnapi show műsora, a Joyeux Anniversaire Disneyland Paris.

A kislányoknak mesés élményt nyújt majd az életre keltett Disney hercegnők külön előadása (L'Étincelante Valse des Princesses). Sötétedéskor pedig a Disney Illuminations hang- és fényjáték kápráztatja majd el a látogatókat. Lézerfényekkel vetítenek Csipkerózsika kastélyára és megelevenednek A kis hableány vagy a Jégvarázs mesehősei is.

Bővebb információ: http://ee.france.fr/hu/news/25-eves-disneyland-paris

(X)