GyereKi! nyárzáró fesztivál Velencén

Program időpontja: 
2017. augusztus 26. - 2017. augusztus 27.

Augusztus utolsó hétvégéjén a családoké lesz a főszerep Velencén. A Dm idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezi meg GyereKi! nyárzáró fesztiválját a város központjában, amelyre mindenkit kortól függetlenül várnak, unokáktól a nagyszülőkig. Egy jegy, megszámlálhatatlan élmény, hiszen a belépő megvásárlásával minden program ingyenes.

A Dm drogéria elkötelezte magát a családok és azok összetartó ereje mellett, ezért az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén még egyszer összefogja azok minden tagját egy közös, nyárbúcsúztató fesztivál erejéig.
Augusztus 26-27-én kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak a város megújult sétányának közelében, a friss levegőn, 10 és 21 óra között, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap.
 
12 helyszínen, izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várnak a szervezők mindenkit, lesznek többek között koncertek, gyermekszínházi előadások, kézműves foglalkozások, a látogatók beleshetnek a filmkészítés kulisszatitkaiba is, valamint ügyességüket is tesztelhetik a Kresz-parkban.
 
A kicsikről baba-mama paradicsom gondoskodik, a nagyobbakat egzotikus világokba kalauzolja az Emirátes, a lányok együtt szépülhetnek az anyukákkal, a fiúk pedig kalandozhatnak az apukákkal, és amíg a gyerekek sportvetélkedőn mérik össze tudásukat és erejüket, a szülők pihenhetnek a kényelem szigetén. A sok játékban megéhezett megszomjazott kalandorokról pedig egész napos büfé gondoskodik.
 
A fesztiválnak a Velence Resort & Spa területe ad otthont, amelynek vendégei 3-4 perc sétával érhetik el a helyszínt, valamint Velence városa kiemelt figyelmet fordít az elegendő, ingyenes parkolóhely biztosítására is.
 
A jegyek (felnőtteknek 1500 forint, gyermekeknek és nyugdíjasoknak pedig 500 forint) megvásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. A szervezők helyszíni értékesítést is terveznek, az elővételben értékesített jegyek számától függően.

(X)