Majka & Curtis az Arénában

Program időpontja: 
2018. március 17.

Program időpontja: 2018. március 17.

Számtalan teltházas klubkoncert, és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A képernyőn keresztül 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és R’n’B előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtisszel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dal évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is csaknem 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet. Majka és Curtis duója megérett egy igazi Arénás bulira, ahol sok ezer ember előtt, soha nem látott csomagolásban adják majd elő az olyan híres számaikat, mint az „Elvitted a szívemet”, „Magyar vagyok” vagy a „Csak te létezel”.

A jövő év egyik legmenőbb koncertje igazán egyedi élménynek ígérkezik, különleges látvánnyal, vendégekkel és a legnagyobb slágerekkel.

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

(X)