A meztelen Juliet

Program időpontja: 
2018. október 11. - 2018. november 11.

Október 11-től látható a mozikban Nick Hornby könyvének filmadaptációja, A meztelen Juliet. A Pop, csajok satöbbi és az Egy fiúról írójának új regényéből készült romantikus vígjátékban ezúttal is nagyon fontos szerepet játszik a jó zene, az ellenállhatatlan angol humor és a szerelem. A főszerepben Rose Byrne, Ethan Hawke és Chris O’Dowd!

Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és mindent tud Tucker Crowe-ról (Ethan Hawke), az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.

Közben Duncan barátnője (Rose Byrne) úgy érzi, a pasiját jobban érdekli a sosem látott zenész, mint a hús-vér szerelem. És hogy-hogy nem, összeakad a neten az igazi Crowe-val, összehaverkodnak, sőt, végül találkoznak is, és az ilyen találkozások ritkán végződnek szerelem nélkül.

Teljes a kavar: Duncant talán elhagyja a szerelme az imádottjáért. A csaj talán összejön egy pasival, akiről már annyit hallott és már nagyon, de nagyon unta. Egy életunt rocker talán új életet kezd – egy kardigános angol lánnyal.

A meztelen Juliet (színes, amerikai film)
Eredeti cím: Juliet, Naked
Főszereplők: Rose Byrne, Ethan Hawke, Chis O’Dowd
Zene: Nathan Larson. Operatőr: Remi Adefarasin
Látvány: Sarah Finlay
Írta: Nick Hornby, Evgenia Peretz, Jim Taylor, Tamara Jenkins
Rendezte: Jesse Peretz
Gyártó: Screeen Gems, Sony Pictures
Játékidő: 105 perc
Korhatár: 12
Facebook: https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=0x-TZ1LkJr0

(X)