OCEAN’S 8 - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE

Program időpontja: 
2018. június 21. - 2018. augusztus 31.

Program időpontja: 2018. 06. 21-től a mozikban

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott. De van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.

Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz.

De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

Az Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre – ráadásul a báli nagyjelenetben celebek elképesztő sora segíti őket.

Főszereplők: Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Awkwafina, Mindy Kaling, Sarah Paulson, James Corden, Kylie Jenner, Kim Karadshian West, Kendall Jenner

Zene: Nicholas Britell Operatőr: Eigil Bryld.

Látvány: Alex DiGerlando. Írta: Gary Ross, Olivia Milch.

Rendezte: Gary Ross

Eredeti cím: Ocean’s 8
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Smokehouse Pictures,
Village Roadshow Pictures, Warner Bros.
Játékidő: 110 perc
Korhatár: 12
Facebook: https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes: http://bit.ly/Oceans8_trls_12

(X)