WE WILL ROCK YOU! - a QUEEN világhírű musicalje Budapesten novembertől

Program időpontja: 
2017. november 24.
 
A musicaltörténelem legnagyobb sikerei, a 10 leghosszabb ideig játszott musical között tartják számon a 2002-ben, Londonban bemutatott, Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadást 6 kontinensen, eddig 17 országban, több mint 16 millió néző tomboló ovációval fogadta. Londonban, a Dominion Színházban rekordideig, 12 éven át játszott, 4600 eladáson 6,5 millió néző látta a musicalt, amely többek között a közönség által odaítélt Laurence Olivier-díjat is megkapta.
 
Simon Edit producer az előadás rendezésre Cornelius Baltus-t kérte fel, aki a Vámpírok bálja és a Sakk musicalek rendezőjeként vált ismerté Magyarországon. Díszlet- és jelmeztervező Erkel László Kentaur, koreográfus Túri Lajos Péter, zenei vezető Köteles Géza, művészeti vezető Póka Balázs. 
 
A Queen slágerei köré álmodott futurisztikus vígjáték szövegkönyvét Ben Elton jegyzi. Az előadásban olyan jól ismert Queen klasszikusok hangzanak el, mint a Radio Ga Ga, a Somebody to Love, a Bohemian Rhapsody, az Under Pressure, a Who Wants to Live Forever, a We are the Champion és persze a musical címadó dala, a We Will Rock You.
 
A musical budapesti bemutatójára - a nyugati színházakban már bevált - több fordulós, nyílt szereplőválogatáson választották ki a legalkalmasabb szereplőket. Főbb szerepekben többek közt Sári Éva, Egyházi Géza, Scheich Dávid, Török Anna, Veres Mónika Nika, Balogh Anna, Zöld Csaba, Szemenyei János és Stéphanie Schlesser lesz látható.
 
A Vámpírok bálja -  amely idén ünnepelte bemutatásának 10 éves jubileumát -  és  SAKK című musicaljét továbbjátszása mellett, a PS Produkció sikertörténete 2017 novemberében a WE WILL ROCK YOU musical bemutatásával folytatódik. 
 
Bemutató: 2017. november 24. 19.30 óra, BOK Csarnok (volt SYMA)
További előadások: 2017. november 25, 26.15.00 és 19.30 óra
 
Jegyek már kaphatók a Broadway jegyirodákban és a psprodukcio.jegy.hu honlapon.
 
Weboldal: www.wwry.hu
 
(X)