Ezt kínálja a Harkányi Rehabilitációs Központ

Nagy hagyományokra tekinthet vissza a mozgásszervi betegek rehabilitációja a harkányi kórházban. A rehabilitáció az intézményben biztosított komplex fizioterápia minden elemét felhasználva történik, ami a beteg állapotfelmérését követően egyéni rehabilitációs tervvel egészül ki. A rehabilitáció klasszikus eszközei mellett Harkány természeti adottságait kihasználva lehetőség van a fürdőgyógyászati és fizioterápiás módszerek professzionális alkalmazására.

Betegeink érdekében több szakmacsoport együttesen végzi a gyógyító munkát. A mozgásszervi rehabilitáción kívül nőgyógyászati, bőrgyógyászati (pikkelysömörös betegek), kardiológiai rehabilitáció és krónikus belgyógyászati ellátás is folyik. A diagnosztikai részlegek (labor-, röntgen-, DEXA-vizsgálatok) segítségével lehetőség van betegeink alapos kivizsgálására, betegségük követésére, gondozására. A kórház épületei természetesen akadálymentesítettek, tévé, telefon, internet-elérhetőség is adott.

A betegek felvétele szakorvosi javaslatra történik az egész ország területéről. Ambuláns ellátás háziorvosi beutalóval és időpont-egyeztetéssel (72/580-943) vehető igénybe.

Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház
7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1.
www.harkanykorhaz.hu.
Beutalással kapcsolatos ügyintézés: 72/580-957