Feltölt a ZENenergia

Akit vonz a Távol-Kelet varázsa, aki egy igazán különleges wellness-élményre vágyik, aki nemcsak testi, de lelki felfrissülést is keres, aki wellneszezés közben egészségére is gondol, azoknak nálunk a helye. Az Oxigén Hotel**** & ZEN Spa különleges távol-keleti wellness világa igazi spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményt nyújt olyan szolgáltatásaival, mint a tai-chi, zazen meditáció, szauna program vagy a különleges gyógyhatású távol-keleti masszázsok, és még hosszan sorolhatnánk.

De nem csak a szolgáltatásaink egyediek, a környék is számtalan vonzerőt rejt. A Bükkhegység déli lankái, sűrű erdei gondoskodnak az ország legtisztább levegőjéről, szállodánk is erről kapta a nevét. A festői kisfalu, Noszvaj környéke kirándulásokra, biciklizésre, nordic walkingra csábít (szükséges eszközök szállodánkban rendelkezésre állnak.) Eger barokk belvárosa és a híres egri vár is szinte kőhajításnyira található, ugyanúgy, mint a térség híres fürdői, a Zsóry, a bogácsi és az Egri Török Fürdő.

Az Oxigén Hotel**** & ZEN Spa Noszvajon egy négyhektáros ősfás parkban 50 szobával, 200 fős konferenciaközponttal, tágas ZEN Spa wellness-résszel és különleges hangulattal várja vendégeit. Utóbbiról a szállodát körülvevő csodálatos erdei környezet mellett az épület egyedi stílusa, berendezése is gondoskodik. A századelőn épült Gallasy Kúria frissen befejezett felújítását követően nyerte el mostani alakját, egy négycsillagos szálloda formájában. Építészeti, belsőépítészeti stílusa elegáns, mégis természet közeli élményt nyújt a rusztikus, de mégis modern, különleges stílusával. A szállodát kiegészíti az egzotikus hangulatú ZEN Spa távol-keleti berendezésével, autentikus meditációs zenéjével, a füstölők illatával, amelyek minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. Emellett képzeletünket is inspirálja a wellnesst körülölelő japán kert, meditációs kert, amelyre a fürdőből, sőt még a szaunákból is kilátás tárul.