Hotel Continental & ARAZ

Hotel Continental

Sikerre ítéltetve

Két éve nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában a Continental Hotel Budapest és étterme, az ARAZ. Ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy 13 díjat begyűjtsön: egyebek közt Podmaniczky-díjat, „Az év szállodafejlesztése 2010” elismerést, a Tripadvisor „Certifi cate of Excellence” minősítését, a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjat – és még sorolhatnánk. A legújabbat és legrangosabbat a FIABCI 63. kongresszusán, Szentpétervárott kapta meg idén májusban. A magyar pályázók között a Continental Hotel Budapest****Superior győzedelmeskedett a szállodakategóriában.

A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) minden évben kiírja pályázatát a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíjra (Prix d’Excellence), hogy „jutalmazza” a legsikeresebb ingatlanfejlesztési ötleteket. A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai: az ingatlanfejlesztés koncepciója és eredménye, építészeti és városépítészeti színvonala, a kivitelezés minősége, az alkalmazott műszaki megoldások és a megvalósítás időtartama. Emellett értékelik a fejlesztés eredményességét, értékesítési és bérbeadási potenciáljait, foglaltságát is. „Méltán lehet büszke minden résztvevő, aki a szálloda megálmodásában, tervezésében, 15 hónapos kivitelezésében és működésében szerepet vállal(t). Az ingatlanfejlesztés Oscar-díja mindannyiunk számára lelkesítő, és erőt ad még rangosabb elismerések megszerzéséhez az erősödő versenyben” – mondja Géher Zoltán szállodaigazgató.

A hotel étterme, az ARAZ étlapján a magyar és a francia konyha remekei találhatók meg, amiket a 21. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásával készítenek. Páratlanul gazdag és friss alapanyagok, gazdag fantázia és maximális törekvés az ízharmóniára – ez jellemzi a konyhát. „Olyan új impressziót kínálunk a gasztrorajongók szá mára, ami egyedinek mondható a budapesti étterempalettán. Kínálatunkba beletartoznak a vasárnapi ebédek, a déli menüzés, a kulináris borvacsorák és a BBQ-esték is” – így Barka Áron konyhafőnök. A kerti grillezés élménye szerda esténként a belső teraszon vár mindenkit.

 

Hotel Continental
Hotel Continental
Hotel Continental
Hotel Continental