Átalakító élmény a Therme Wien fürdőben

Ez az egyedülálló termálfürdő, ahol béke és nyugalom uralkodik.

Az ember itt az ajtón kívül hagyja a mindennapi stresszt és feszültséget. Itt az idő értelmét veszti, hogy Ön saját maga lehessen. A természetes környezet, a víz feltöltő ereje energiát ad az embernek.

A Therme Wien a csendes patak, a lépcsőzetes vízesés kellemes hangja ellazítja a spaba járó vendégeket, hogy újra felfedezzék magukat a relaxálás során.

A hetedik mennyországban, a Therme Wienben, minden úgy lett kialakítva, hogy a jólét szem előtt legyen és segítségével a saját természetes összhangját, ritmusát megtalálja.

A Therme Wien spa zónák víztükrei, a nyugtató meleg segít a lazításban. Elmúlik az izommerevség, oldódik a feszültség, a test melegbe burkolva nyugtatja a lelket. Izzadja ki a mérgeket a szaunában! Fejlessze izmait a konditeremben! Lazuljon el a vízi tornán! Keltse életre a magában nyugvó gyermeket és érezze jól magát!

Irány az egyik a gyerekmedence! A kicsik szeretnek pancsolni, ugrálni, csúszdázni. Ugorjunk a vízbe, és élvezzük a vadvízi zuhatagot vagy a vízi játszóparkot a kertben!

A 13 200 négyzetméteres Therme Wien négy évszak kert határosak a műemléki Kurpark Oberlaa-val.

A nyugalom és a természet találkozik ezen a különleges helyen. A kényelemről nyugágyak gondoskodnak az ápolt pázsiton.