Danubius Health Spa Resort Bradet: Kényelem felsőfokon

Szováta régóta népszerű úti cél a gyógyulni és pihenni vágyók körében. A Medve tó sós vize számos egészségügyi panaszra nyújt enyhülést, a varázslatos erdélyi táj, a kristálytiszta hegyi levegő pedig kirándulásra csábít.

A Danubius Health Spa Resort Bradet mindössze 200 méterre fekszik a Medve tótól. A hotel teljesen felújított, különleges kör alakú épülete kényelmes, modern szobáival, színvonalas szolgáltatásaival és a páratlan kilátással ideális szálláshely gyógykúrára vagy wellness pihenésre érkezőknek. A vendégek igénybe vehetik a szomszédos Danubius Health Spa Resort Sovata gyógyszolgáltatásait, premier fitnesztermét, wellness- és szépségszalonját, valamint tágas wellnessrészlegét, amelynek gyógymedencéjét a Medve tó gyógyvize táplálja.

Rendezvényszervezés felsőfokon

A Daniubius Hotel Bradet kiváló helyszíne lehet szakmai összejöveteleknek, konferenciáknak, tréningeknek, céges rendezvényeknek, partnertalálkozóknak. A szovátai Danubius szállodák új konferenciaközpontja lehetővé teszi az egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését a szakmai konferenciáktól a tréningeken, bálokon, fogadásokon, termékbemutatókon, tanfolyamokon, magas szintű protokollrendezvényeken át a nagyobb szervezést és kreativitást is igénylő csapatépítésig. A korszerű technikával felszerelt termekben magasan képzett személyzet garantálja a sikeres lebonyolítást.

Kúrák és gyógykezelések

A Danubius hotellánc szovátai szállodáiban komplex kezelésekre van lehetőség. Az újonnan kialakított gyógyászati központ a legmodernebb technikai felszereltséggel és magas szintű szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A szovátai terápiák középpontjában a só áll, amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásáról híres. A kezelések alapjául a sós víz és a gyógyhatású iszap szolgál. Ez az egyedülálló természeti kincs nemcsak ízületi gyulladásra, reumára vagy mozgásszervi megbetegedésekre van jó hatással, de a nőgyógyászati panaszok és a bőrproblémák kezelésében is különösen sikeres.

A gyógykúracsomagok szakorvosi konzultációt és az egyedi egészségügyi állapot figyelembevételével összeállított, személyre szabott kezeléseket foglalnak magukban. Első lépésként időpontot kérünk a gyógyfürdő egyik tapasztalt szakorvosához, aki felméri egészségi állapotunkat, miközben áttekinti a panaszokat, meghallgatja a személyes kívánságokat. A konzultáció alapján az orvos személyre szabott kezelési programot állít össze. A kezelések keretében a természetes gyógyforrások vizét fizioterápiával, hidroterápiával, elektroterápiával, gyógyászati pakolásokkal és masszázsokkal kombinálva alkalmazzák. A javulás mértékétől függően az orvos módosíthatja vagy akár ki is egészítheti a kezeléseket a lehető legjobb eredmény érdekében. Hosszabb gyógykezelés esetén az orvosok záróvizsgálatot végeznek, és életviteli tanácsokat adnak a vendégeknek.

Gyógyító környezetváltozás

Jó levegő, gyógyvíz, nyugalom és gyönyörű környezet – Szováta másik négycsillagos szállodájában minden adott egy gyógykúrához vagy egy pihentető erdélyi wellnesshétvégéhez. A hotel gyógyvizes medencéjét a mindössze 200 méterre található Medve tó vize táplálja. Ez nem csak arról híres, hogy alakja a kiterített medvebőrre hasonlít: az Európában egyedülálló heliotermikus tó magas sótartalmú vize számos gyógyhatással bír. Míg a gyógyulni vágyókat a szállodában szakértő orvosok és tradicionális gyógykezelések, a wellness kikapcsolódásra érkezőket tágas wellnessrészleg és szépítő kezelések várják.

A szálloda a festői erdélyi táj felfedezéséhez is remek kiindulópont. Túrázni, kirándulni, sétálni a friss hegyi levegőn, a közeli erdőkben testet-lelket frissítő, nagyszerű élmény.

Ha késik a gyermekáldás

Ahírek szerint sok meddő aszonyt kezeltek már sikerrel Szovátán. Nem ritka, hogy tíz év házasság után egy háromhetes kúra hatására fogan meg a várva várt baba. A sós tavak aljáról nyert iszap alkalmas a női szervezet hormonháztartásának helyreállítására. A kezelés jótékony hatással van a petefészek alulműködésére, a meleg iszap pedig hőhatása révén megszünteti a krónikus gyulladásokat.

A csomag tartalma: 7 éjszaka szállás félpanziós ellátással. A szállodában lévő kibővített wellnessközpontban úszó-, sós és élménymedence, pezsgőfürdő, Kneipp-taposó, gyerekpancsoló, finnszauna, gőz-, infra- és aromaszauna, merülőmedence, pihenő, fitneszterem, fürdőkö peny, nyári hónapokban (július, augusztus) Medve tavi strandbelépő, nőgyógyászati kezelés.

Wellness és fitnesz

A Danubius Health Spa Re sort Szováta legnagyobb wellnessrészlegével rendelkezik, ahol különböző élményelemekkel felszerelt medencék, szaunavilág és szépségszalon kényezteti a vendégeket.

Vízi világ kicsiknek és nagyoknak

Úszásra is alkalmas élmény- és fürdőmedence, meleg és hideg vizes Kneipp-medence, gyerekmedence és természetesen sós vizű medence, a medencetérben pedig nyugágyakkal berendezett pihenőtér várja a fürdőzés után ejtőzni vágyó vendégeket.

Szaunavilág: az egészség mindenek előtt

Az exkluzív Szaunavilág a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Finn szauna, gőzfürdő, aromaszoba és infraszauna gondoskodik a testi-lelki felfrissülésről.

Emporium wellness- és szépségszalon: ahol adhatunk magunkra

Exkluzív környezet, professzionális szolgáltatások és családias hangulat. Ezek várnak minden kikapcsolódni és szépülni vágyó vendéget az Emporium szépségszalonban, ahol színvonalas kozmetikai, pihentető és lazító kezeléseket, relaxációs masszázsokat és kádfürdőzést lehet igényelni.

Danubius Premier Fitnessterem: egészség, wellness és fitnesz

Ha az aktív pihenés híve, akkor egy hosszú szovátai séta után kapcsolódjon ki a Danubius fitnesztermében, ahol cardio- és erőgépek, fitnesz-állapotfelmérés és személyre szabott edzésprogramok közül lehet választani!

(X)