Hírek archívuma

2018. szeptember 15.

Összeállt a Szemrevaló Fesztivál teljes programja

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a SZEMREVALÓ│SEHENSWERT FILMFESZTIVÁLT.

2018. szeptember 10.

Tíz éves a Centrál Színház

A kerek évforduló méltó megünneplésére szeptember 16-án, vasárnap 15.30 órától a Révay utcában három helyszínen zajlanak majd a színes programok.

2018. augusztus 15.

Borünnep és Csípős Fesztivál Nagymaroson

Augusztus 18-19. között az ingyenes Szent István Napi Borünnepre, míg augusztus 25-én Csípős Fesztivállal várják az érdeklődőket Nagymaroson.

2018. július 25.

Budapesten járt a világ leghosszabb dunai képe

Egy 1 km hosszú vásznon örökítette meg a Duna egyedülálló tájait, valamint veszélyeztetett növény- és állatfajait a szerbiai Szond városából származó Ana Tudor festőnő.

2018. július 23.

Újabb úti célok a Lufthansa téli menetrendjében

A Deutsche Lufthansa AG bejelentette a 2018/19-es téli menetrendjének újdonságait. A magyar utazóknak az a legfontosabb hír, hogy a légitársaság tovább bővíti járatszámát Budapest és Frankfurt között.

2018. június 24.

Elkezdődött a 2018-as Színházi Szemle a Városmajorban

A Győri Nemzeti Színház tárgyalótermi krimijével és a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház díjnyertes darabjával startolt a versenyprogram a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

2018. június 24.

Szárnyakat kap a főváros a hétvégén

Június 23-24. között rendezik meg a Red Bull Air Race budapesti futamát, ahol a világ legjobb pilótái csapnak össze a Duna felett.

2018. június 20.

Elindult az idei Budapesti Nyári Fesztivál

A hétvégén két nap alatt hat programmal, csaknem 8000 látogatóval, nagyszabású kültéri ingyenes nyitóeseménnyel, kuriózumnak számító szimfonikus Quimby-koncerttel, egész napos Vakációváró családi fesztivállal, kiállításmegnyitóval és interaktív gyerekelőadásokkal kezdődött meg...

2018. június 13.

Idén is kifut a partihajó a Soundon

Immár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműködésében valósul meg.

2018. június 10.

Megkezdődött a spirál forgatása

Megkezdődött Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál forgatása. A sződligeti horgásztó szolgál majd a négy évszakon átívelő film helyszínéül, melynek főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas főszereplőnője, Borbély Alexandra, az Anyai...

Oldalak