Hírek archívuma

2017. június 14.

Elindult a Wizz Air új, Budapest-Asztana járata

Június 8-án indította el legújabb útvonalát a Wizz Air: Budapestről Asztanába, Kazahsztán fővárosába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként indul.

2017. június 10.

Bánhegyi Zsófia

Paradigmaváltás a turizmusban

Új országmárka kialakításán is dolgozik a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), amely Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban indította el országos szakmai rendezvénysorozatát, amelynek több mint tíz állomása lesz.

2017. május 23.

Hétköznapi hősök – rajzpályázatot hirdet a Generali Gyerek Sziget

Az idén immáron 16. alkalommal ingyenes programokkal jelentkező Gyerek Sziget ezúttal hőseit keresi. „Milyen hős rejtőzik benned? Mit tennél, hogy jobb és szebb legyen a világ? Hogyan telne egy napod hősként?

2017. május 23.

Budapesti Nyári Fesztivál: száz program két helyszínen

Egy kis ízelítőt kaphattak az idei Budapesti Nyári Fesztivál programjából a napokban az újságírók, amiről Bán Teodóra, a Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház ügyvezető igazgatója és az eseményen megjelent színészek gondoskodtak.
 

2017. május 23.

Gourmet pillanatok nyertes

A Gourmet Fesztiválon debütáltak Szombati Zsolt bártender különleges ízpárosításai

Különleges ízélmények, citrusos zamat, vaníliaillat és gyömbérpor – elsőre nem mindenkinek a whisky jut eszébe ezekről a szavakról, de az idei Gourmet Fesztiválon Szombati Zsolt, a The Macallan és a The Famous Grouse hazai márkanagykövete gondoskodott a felejthetetlen íz-...

2017. április 29.

Júliustól újra heti hétszer jár a TAP Portugál

A Budapest - Lisszabon járat – egy év kihagyás után – újra indul 2017. július 1-jén, heti hét, igény esetén pedig akár heti nyolc alkalommal – jelentette be április 26-án az A38 hajón a partnereknek és a szakújságíróknak tartott tájékoztatón a TAP Portugál Légitársaság és a Budapest...

2017. április 28.

Új helyszínekkel éled újjá a Budapest Park

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park április 27-én nyitja meg újra a kapuit teljesen új, az urbánus világot megidéző dekorációval, egy vadonatúj, a hétköznapokat is különlegessé tevő helyszínnel és természetesen a kedvenc hazai és a legmenőbb külföldi előadókkal...

2017. április 25.

BalatonBor évjárat-premier Michelin csillagos falatkákkal és Budapest branddel

 
Április 18-án a  DiVino Gozsduban tartották a BalatonBor 2016 évjáratbemutatót, amelyen részt vett az idén a BalatonBorokat készítő 24 borász is. A 2016-os BalatonBorok budapesti bemutatója a borokon és az ilyenkor szokásos kóstoltatáson jóval túlmutatott.
...

2017. április 23.

Több mint 1,6 millió utas a Lufthansa Csoport járatain

 Tovább bővült a Lufthansa Csoport öt légitársaságának utasforgalma Magyarországon 2016-ban: az előző évhez képest 1,6 százalékkal több utas választotta a csoport járatait, miközben a hazai jegyértékesítés 2,6 százalékkal emelkedett.

Oldalak