Hírek archívuma

2018. november 17.

Fényligetté változik a Városháza park

Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a Városháza Parkban, Tarlós István főpolgármester fővédnökségével az Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár.

2018. október 30.

Egy Csepp Világnap és Diabétesz Séta

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 11-én, vasárnap 10-18 óra között Budapesten, a Millenáris B épületében tartja ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot.

2018. október 27.

Lélegzetelállító panoráma az ‘Az év HotelDesign lakosztályából’

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját. A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.

2018. október 26.

Új légitársaság jelenik meg a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren

Grúzia új légitársasága, a MyWay Airlines 2018. október 28-án kezdi meg üzemelését a grúziai főváros, Tbiliszi és Budapest között.

2018. október 16.

Ragyog a Radisson Blu Béke Hotel design-ja

A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest három kategóriában is elismerést szerzett az idei Gastro&Hotel Design Award versenyen.

2018. október 16.

Kárpát-medencei borünnep a Magyar Nemzeti Múzeumban

Második alkalommal rendezik meg a BORmedence Kárpát-medencei borünnepet a Magyar Nemzeti Múzeumban, október 27-én, 14-22 óra között.

2018. október 16.

Magyar gasztrosiker Torinóban

A Terra Madre Salone del Gusto gasztrokulturális világeseményen az egerszóláti szürkemarha a Slow Food Presidia “előszobájába” került.

2018. október 15.

Újdonságok a Haris Travelnél

Megjelent a Haris Travel Club legújabb, téli és tavaszi ajánlatokat tartalmazó katalógusa, mely ismét sok újdonságot tartogat az utazás szerelmeseinek.

2018. október 09.

Magyar filmsiker Bukarestben

A legjobb egész estés alkotás díját nyerte Milorad Krstic Filmalap támogatással készült akció-thrillere a bukaresti nemzetközi animációs filmfesztiválon.

2018. szeptember 15.

Összeállt a Szemrevaló Fesztivál teljes programja

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a SZEMREVALÓ│SEHENSWERT FILMFESZTIVÁLT.

Oldalak