Hírek archívuma

2017. december 07.

Lenyűgöző magashegyi túrák egy karnyújtásnyira

Magyarország túraútvonalai rendkívül változatosak, ha azonban már szereztünk egy kis rutint, és kipróbálnánk magunkat magasabb szinteken is, ajánlatos a környező országokban szétnézni, ha kezdődik a tavaszi szezon.

2017. december 06.

A Lufthansa Európa egyetlen ötcsillagos légitársasága

A Lufthansa december 4-én – az első Ázsián kívüli légitársaságként – ötcsillagos minősítést kapott a Skytrax brit légiipari tanácsadó szervezettől. Ezzel a Lufthansa tizedikként csatlakozott a rangos besorolást elnyerő légitársaságok elitklubjához.

2017. november 30.

Applikációval rajzolják meg Magyarország akadálymentességi térképét

Innovatív applikáció segíti a kerekesszékes emberek és a babakocsit toló szülők közlekedését, melynek adatbázisát bárki bővítheti önkéntes munkával. A HEINEKEN Hungária mintegy 120 képviselőjének közreműködésével az elsők között csatlakozott a Route4u által életre hívott...

2017. november 19.

Tovább növeli járatszámát a Lufthansa Budapest és Frankfurt között

Újabb bővítést jelentette be a Lufthansa a Budapest-Frankfurt útvonalon. Az eddigi menetrend szerint a nyári időszakban öt, a téli menetrendben pedig négy járat közlekedett a két város között.

2017. november 19.

Az amerikai kontinensen is erősödik az Ethiopian Airlines

Az Ethiopian Airlines, Afrika vezető légitársasága az amerikai kontinensen is folytatja dinamikus növekedését.

2017. november 15.

A Lufthansa Csoport már októberben túlszárnyalta a tavalyi egész éves utasszámot

A Lufthansa Csoport légitársaságai idén eddig mintegy 111 millió utast szállítottak járataik fedélzetén, többet, mint a tavalyi év egészében. A kapacitáskihasználtság továbbra is rekordszinten (81,4 százalékon) áll az idei csaknem egymillió járatra vetítve.

2017. november 09.

Jövőre Budapesten is startol az egyetemisták legnagyobb kalandtúrája

A Red Bull Can You Make It? egy olyan életre szóló utazás, ahol a világ egyetemistáiból összeállt csapatok szárnyalnak végig Európán úgy, hogy közben pénz helyett kizárólag Red Bullt használhatnak fizetőeszközként. 
 

2017. november 04.

Egy Csepp Világnap és diabétesz séta

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 12-én, vasárnap 10-18 óra között új helyszínen, Budapesten a Millenáris B épületében tartja ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot.

Oldalak