Aktív hétvége a Hungexpón!

2018-ban az Utazás kiállítás, a Bringaexpo, a Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egyidőben látható a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!
Ha március, akkor Utazás kiállítás!
Idén tovább folytatjuk a ki állítás megújítását, rendkívül sokszínű, változatos programkínálattal éskísérőrendezvényekkel készültünk, hogy az esemény valódi élményforrás legyen, és egyben aktívkikapcsolódást is nyújtson!
A 6. Járatlan Utakon Fesz tivál bloggerei az Utazás kiállításon beszámolnak az utazás mindens pek trumát felölelő kalandos élményeikről, valamint praktikus tippeket is megosztanak az utaznivágyókkal. Mindemellett lesz még Afrika Expo, és a látogatók szórakoztatásáról a Dumaszínházfellépői is gondoskodnak.
A Bringa- és a Futó Expón lehetőség lesz kerékpárokat tesztelni,  és az egész család kipróbálhatjaa futócipőjét is! Látványos trial show-val, BMX-bemutatóval, bringafocival, közösségi futóversennyel,kerékpárosklubok és versenycsapatok bemutatkozójával várjuk látogatóinkat. Továbbá lesz jótékonysági bringa- és triatlonverseny, valamint veteránbringa-kiállítás is.
A kisebbekre is gondoltunk, akik ügyességi programokon és egy KRESZ-pályán mérhetik össze atudásukat, a legkisebbeket pedig gyerekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várja a gyereksarokban.
Külföldi díszvendégünknek, Marokkónak köszönhetően látogatóink igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek a kiállításon.
Belföldi díszvendégünk, Hévíz az Utazás kiállítás nagy visszatérőjeként gőzerővel készül mind a szakmai programokra, mind a közönségnapokra. A folyamatosan megújuló fürdőváros nagy hangsúlyt helyez az elmúlt évek fejlesztéseinek és a változatos szálláskínálatának élményszerű bemutatására.
Fókuszban az egészséges életmód, a természetközeli feltöltődés, a minőség és az éltető víz állnak majd.
Akár egyedül, akár családdal együtt érkezik, a rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a kedvére való programot! Döntsön az aktív kikapcsolódás mellett, és töltse velünk március első hétvégéjét!

További információk: http://utazas.hungexpo.hu/