Érkezzen stílusosan a Qatar Airways luxus globális sofőrszolgálatával

DOHA, Katar - A Qatar Airways bejelentette az új prémium globális sofőrszolgálatát, amely minden utasa számára  háztól-házig történő transzfert jelent. A kényelmes új luxusszolgálat célja az utasok utazási terveinek megkönnyítése.

A Qatar Airways által kínált új szolgáltatás díj ellenében online  rendelhető a qatarairways.com és a Qatar Airways alkalmazáson keresztül. A Qatar Airways utasai, függetlenül attól, hogy milyen osztáyon utaztak,  a csúcsminőségű járművek széles választékból válogathatnak, melyeket a legjobb autógyártók biztosítanak:  Audi,  BMW, Mercedes-Benz-és a Cadillac.

A Qatar Airways Csoport vezérigazgatója, Akbar Al Baker nagykövet úr elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt az új, prémium globális sofőrszolgálatot elindítjuk a Qatar Airways minden utasa számára, és személyre szabott luxusszolgáltatást nyújtunk utasaink otthonáig.  A Blacklane-vel való partnerségünk olyan innováció, amelyet tudunk, hogy utasaink értékelni fogják. A fényűző háztól-házig történő átutalások növelik az  utazási élményt, amikor a Qatar Airways-el repülnek.
Mindig arra törekszünk, hogy tökéletesítsük páratlan ötcsillagos szolgáltatásunkat mind a földön, mind a levegőben. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új, zökkenőmentes sofőrszolgálat gyors, kényelmes és a cég jeligéjével összhangban lesz. "

Az új szolgáltatás több mint 85 Qatar Airways célállomáson érhető el világszerte. A Blacklane járművei világszerte több mint 500 repülőtéren áll rendelkezésre.  Az ügyfelek választhatnak a Business Class,  a SUV-k vagy az első osztályú autók közül.

A globális sofőrszolgálat jellemzője az all-inclusive, rendkívül versenyképes árak , amelyeket az online foglalás előtt megerősítettek. Az ügyfelek naprakész SMS-t és e-mailes frissítéseket és megerősítéseket is kapnak, amelyek tartalmazzák a sofőr nevét és telefonszámát.
Az exkluzív háztól-házig történő átutalások csak a legfrissebbek a légitársaság által bemutatott újítások közül, melynek köszönhetően páratlan ötcsillagos szolgáltatást nyújtanak.