Hétvégi jeggyel is lehet idén a Szigetre menni

Július 1-től három napos, kombinált hétvégi napijegyekkel is lehet vásárolni Európa egyik legizgalmasabb fesztiváljára, a Szigetre, ami Budapest szívében idén augusztus 9-16. között várja majd a látogatókat.

Egy fantasztikus város pulzáló kulturális élettel, változatos nappali és éjszakai programokkal, a több száz éves törökfürdőktől, az egyedülálló romkocsmákig. Ezt, és még rengeteg minden mást kínál a magyar főváros, Budapest a látogatóinak augusztus második hetében is, amikor az ország legnagyobb turisztikai attrakciója, Európa legszínesebb fesztiválja, a Sziget is várja vendégeit.

Jó hír, hogy mostantól, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a Szigetre hétvégi, három napos kombinált napijegyet is vásárolhat, aki egy hosszú hétvégi kiruccanáson szeretné megnézni Budapest vonzó látványosságait és a Sziget változatos programjait.

A #hellohungary hétvégi jegyek csütörtöktől szombatig, illetve péntektől vasárnapig szólnak, így több mint 10 százalékkal olcsóbb a fesztiválozás, mintha csak három napijegyet vásárolna a látogató ezekre a napokra.

Bővebb információ a fesztivál weboldalán, a www.sziget.hu oldalon található.

(X)