Jó borok, magyaros hangulat a Víz, Zene, Virágon

Jó borok, magyaros hangulat a Víz, Zene, Virágon

A tavalyi évben az egyik legnépszerűbb helyszín a Borudvar volt a Víz, Zene, Virág Fesztiválon. A szervezők idén is jó borokat és remek hangulatot ígérnek a pénteken induló rendezvényre. Borlovagrendi felvonulás, sportklub, néptánc és Lajcsi szerepel többek között a programban.
Az Agrármarketing Centrum támogatásával idén is várja a Víz, Zene, Virág Fesztivál látogatóit a népszerű Borudvar, melynek az előző évhez hasonlóan az Esterházy Kastély udvara ad otthont. Megválasztják Tata város borát is, és mindhárom nap ingyenes borkóstolóval várják a látogatókat.
Idén 13 pincészet nedűit kóstolhatják meg az érdeklődők. A helyi pincészeteken kívül érkeznek kiállítók Villányból, Tokajból és Abasárról, így alkalom adódik több tájegység borait is megízlelni a hétvége folyamán.
A jó hangulatról többet között Lajcsi és barátai, Bangó Margit, illetve Ökrös Oszkár és zenekara gondoskodik. Színpadra lép hazánk egyetlen bordalnoknője a Borravaló együttessel, Herczku Ági és Sinha Róbert, a Honvéd Együttes, Bereczki Károly gitárművész és a Zúgó Néptáncegyüttes is. A Vidanet sportklub keretében a színpadon neves sportolók vitatják meg a labdarúgó EB eseményeit és latolgatják a londoni olimpiai esélyeket.
Vasárnap este pedig az óriáskivetítő előtt szurkolhat együtt minden fesztivállátogató az izgalmas EB-döntőn.