Lélegzetelállító panoráma az ‘Az év HotelDesign lakosztályából’

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját. A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.

Ahogy az idei pályázat címe – Csak a kilátás nem változott! is megmutatja, a budavári szálloda egy teljes körű felújításon esett át, melynek köszönhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.

A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc “KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyett. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.

A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás templomot csodálhatjuk meg.

Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett.

A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni, mellyel büszkén szállnak majd versenybe a jövő évi díjakért is.

(X)