Új dimenziók a bakancsgyártásban

A legismertebb bajor bakancsgyártó tavaly ősszel jelentette be együttműködését a 128 éves múltra visszatekintő gumiabroncs-gyártóval. A Hanwag és a Michelin azért fogott össze, hogy teljesen új talptechnológiával készült, újgenerációs túrabakancsokat hozzanak létre közösen. A Hanwag új téli bakancsait már a MICHELIN® V-ROUGH talprésszel látták el, amely a gumigyártó Alpin 5 téli abroncsainak mintájára készül. 

Az új talprész egyedülálló abroncsmintájának köszönhetően könnyen megkülönböztethetővé teszi a Hanwag bakancsokat bármilyen más lábbelitől. A különleges gumi-összetevők olyan felületet képeznek, amelyek városi és hegyi terepen is maximális csúszásgátlást biztosítanak akár -30 fokban is. A Hanwag idén télen három bakancsot hoz el, amelyek a MICHELIN® V-ROUGH talptechnológiával készülnek.

ANVIK GTX®
Stílusos, multifunkcionális bakancs, amely kiránduláshoz és városi használathoz egyaránt tökéletes választás. Az ultrakönnyű talppal ellátott, kiváló minőségű nubuk bőrből és GORE-TEX® béléssel készült lábbeli maximális kényelmet és funkcionalitást biztosít.
Ajánlott fogyasztói ár: 74 990 Ft

AOTEA GTX®
Kifejezetten női vásárlók számára tervezett nubuk bőrből és GORE-TEX® béléssel készült túrabakancs, amely városi programok során is tökéletes társ lehet. A női lábfej formájának megfelelő kialakításnak, az ultrakönnyű talpkonstrukciónak, valamint a hátsó perforált bokarésznek köszönhetően a bakancs a hidegebb téli napokon is tökéletesen kényelmes mozgást biztosít.
Ajánlott fogyasztói ár: 69 990 Ft

MOAPA GTX® / MOAPA LADY GTX®
Ultrakönnyű és rendkívül sokoldalú túrabakancs, amelyet hideg időben is kényelmes mozgást tesz lehetővé kirándulás közben, de városi használatra is egyaránt alkalmas. Az innovatív MICHELIN® V-ROUGH talpnak köszönhetően a bakancs a legcsúszósabb felületeken is jól tartja lábunkat, és a rendkívüli kopásállósága biztosítja, hogy a lábbeli hosszú időn át megbízható társunk legyen a téli hónapokban. 

Ajánlott fogyasztói ár: 59 990 Ft

(X)