Belföldi cikkek

2018. december 06.

Karácsonyi ajándéktippek férfiaknak

A moziban is a saját roquefortját majszolja, percenként méri a pulzusát vagy rosszul van, ha összekevered Frankensteint a teremtményével? Személyre szabott karácsonyi tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathatsz.

2018. december 06.

Advent Vásárosnaményban

Hatodik alkalommal szervezi meg Vásárosnamény Város Önkormányzata az „Advent Vásárosnaményban” programsorozatot.

2018. november 22.

Minősített fesztivál lett a PanyolaFeszt

Idén 20 fesztivált tüntetett ki minősítéssel a Magyar Fesztivál Szövetség, hazánk egyik legnagyobb szakmai szervezete. Többek között a PanyolaFeszt is megkapta az elismerő tanúsítványt és a virtuális pecsétet.

2018. november 22.

Miskolcon épül fel az ország egyik legnagyobb wellnessközpontja

A kormány döntése alapján 12,7 milliárd forintból Miskolcon épül meg az ország egyik legnagyobb wellnessközpontja. A beruházás a Miskolctapolcai strand fejlesztésének második ütemeként valósul meg 2019-2020 során.

2018. november 22.

Hogyan kóstoljunk whiskyt? – profi gyorstalpaló kezdőknek

Mit tudhatunk meg a whiskyről a színe alapján? Mennyire dugjuk bele az orrunkat a pohárba? Jéggel vagy jég nélkül érdemes kérnünk a whiskyt?

2018. november 17.

Libadalom fesztivál Siófokon

Új rendezvénnyel készült az őszre a várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok: a Márton-naphoz kapcsolódó Libadalom november 16-18. között lesz libás finomságokkal, családi programokkal, koncertekkel.

2018. november 17.

Krúzer: a kézműves sörök reneszánsza

A kézműves sörök reneszánszukat élik, egyre több új izgalmas termék jelenik meg a piacon.

2018. november 09.

Nyári kultúraélmény karácsonyra

Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával járulunk hozzá családja meghitt ünnepéhez!

2018. október 15.

HAVEROK, BULI, BON-BON – új musical a HADART Színházban

2018 őszén hetedik születésnapját ünnepli és egyben nyolcadik színházi évadát kezdi meg a HADART Színház.

2018. október 09.
Csillag születik

A legjobb mozifilmek októberben

Októberben két olyan film kerül az amerikai mozikba, amely külön-külön is nagyot szólnak: a Tom Hardy főszereplésével készült sötéten humoros képregényfilm, a Venom, valamint a Bradley Cooper és Lady Gaga együttműködéséből született különlegesség, a Csillag születik (A Star is...

Oldalak