Belföldi cikkek

2017. október 02.

Ahol évezredes kultúrák találkoznak

Magyarország dunántúli tájegységének közel húszezer lakosú, dinamikusan fejlődő fiatal városa Százhalombatta, mely közel 30 km-re délre fekszik Budapesttől.

Ugrás a lapra
2017. október 02.

Újjáéledt várak: Regéc

Bár a múltviharok nem kímélték hazánkat, és történelmi műemlékeink jó részét elnyelték a pergő évszázadok, van néhány szerencsés, túlélésre képes építmény.

Ugrás a lapra
2017. július 11.

A víz jegyében telt a második Soproni Sörrally

Idén folytatódott Magyarország egyik legnépszerűbb sörét, a Sopronit is gyártó HEINEKEN Hungária által tavaly életre hívott kezdeményezés, a Soproni Sörrally. A média képviselőinek részvételével zajló túraverseny és vetélkedő témája ezúttal a sörgyártáshoz is nélkülözhetetlen víz volt...

2017. július 06.

Fesztiválos felfedezésre hív az MTÜ

Mozdulj ki és fedezd fel! címmel virtuális és valódi országjárásra invitálja a nyári fesztiválok vendégeit a Magyar turisztikai Ügynökség Zrt. (MTÜ).
 
2017. június 26.

Nyári bulik hűsítő whisky-koktélokkal

Ínyencek, figyelem: a nyári forróságban sem kell lemondanotok kedvenc skót nedűtökről! Néhány zamatos kiegészítővel a téli esték meghatározó szereplőjéből a nyaralás kedvenc hűsítő italát varázsolhatjuk.

2017. május 25.

Átadták az első Gourmet-díjat

Csaknem 23 500 látogatója volt az idei Gourmet Fesztiválnak a Millenáris Parkban.

2017. május 23.

Már elérhető a SZIN programja

A napokban vált elérhetővé a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) napi programlebontása.

2017. május 23.

Életműdíjat kap Demjén Ferenc

Június 26-án, a Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján második alkalommal adják át a Petőfi Zenei Díjakat a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőinek. Az eseményen nyolc kategória legjobbjai mellett Demjén Ferenc életműdíjat vehet majd át.

2017. május 23.

Szinte teljes a Balaton Sound idei programja

Néhány frissen bejelentett névvel immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja. Európa legmenőbb vízparti buliján csaknem 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az öt nap alatt. Köztük csaknem 100 nemzetközi sztár és 7 DJ a világ top 20-as élbolyából.

Oldalak