Belföldi cikkek

2018. szeptember 10.

Szabó Győző rendezőként debütált

Decemberben újra jelentkezik a tavalyi év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már teltházas.

2018. szeptember 04.

Minden eddiginél sikeresebb jubileumi évadot zárt a Budapesti Nyári Fesztivál

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80.

2018. szeptember 04.

Kiosztották az idei Városmajori Színházi Szemle díjait

A szakmai zsűri hét kategóriában értékelte a versenyprogramban bemutatott A vád tanúja, Illatszertár, Cabaret, A képzelt beteg, Volpone és a Furcsa pár című előadásokat.

2018. augusztus 17.

Nyolcezer látogatót vonzott a XIII. PanyolaFeszt

Az idei PanyolaFeszt ismét hatalmas élményt adott az évről évre visszajáró vendégeknek, illetve a helyi érdeklődőknek. A XIII. alkalommal megtartott rendezvény csaknem 180 fellépője két színpadon több mint nyolcezer látogatót csalogatott a három nap alatt a településre....

2018. augusztus 16.

Ruben Brandt, a gyűjtő: premier előtti vetítések

Bár csak november közepén kerül a magyar mozikba Milorad Krstić Ezüst Medve-díjas alkotó RUBEN BRANDT, A GYŰJTŐ (12) című egészestés, magyar, animációs akció-thrillere, de a leggyorsabbak és legszerencsésebbek már augusztusban megnézhetik a James Bond-filmek hangulatát idéző...

2018. augusztus 16.

Vegetáriánus Fesztivál Kőbányán

2018. szeptember 8-9-én a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) a 22.

2018. július 20.

Frida Kahlo a Magyar Nemzeti Galériában

A Magyar Nemzeti Galériában nyílt meg a Frida Kahlo kiállítás, mely július 6-tól – a mexikói festőnő születésének 111. évfordulójának napjától – egészen 2018. november 5-ig tart nyitva.

2018. június 24.

Sam Havadtoy újra Magyarországon

Három, különböző tematikájú Havadtoy-kiállítás nyílik egy hónap múlva Budapesten és Szentendrén, így a látogatók igazán teljes képet kaphatnak a magyar származású, világhírű festőművész alkotói korszakairól.

2018. június 24.
On the rocks

Hűsítő tippek, nemcsak whisky-imádóknak

Tisztán, jéggel, forrón, koktélként: nem is gondolnánk, milyen sokféle verzióban kerülhet poharunkba Skócia legnépszerűbb export terméke. Télen fel is melegedhetünk mellette, nyáron pedig ízlésünknek vagy az alkalomnak megfelelő frissítőt készíthetünk belőle.

2018. június 24.

PanyolaFeszt: „mintha hazajönnél”

Augusztus 2-4. között rendezik meg a XIII. PanyolaFesztet, ami nemcsak kulturális, hanem kulináris kalandozásra invitálja az érdeklődőket.

Oldalak