Belföldi cikkek

2018. február 14.

Télűző Panyolán

A hétvégén ötödik alkalommal tartotta Panyola hagyományőrző farsangi mulatságát. A felvonuláson több mint 100 jelmezes járta be a település utcáit és sokan kísérték őket, hogy közösen űzzék el ezt a zord évszakot.

2018. január 19.

Csokimámorban fog úszni Pécs

Immár hatodik alkalommal teszi édesebbé a szürke téli napokat a Pécsi Csokoládé Karnevál, amelyet február 3-4. között rendeznek meg a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében.

2017. december 15.

Panyola, a (pálinka) paradicsom

A Szatmár-Bereg szívében, a Tisza, a Szamos és az Öreg-Túr ölelésében fekvő Panyola környéke ideális termőhely az úgynevezett „ártéri dzsungelgyümölcsösöknek”, így az utánozhatatlan zamatú „Nemtudom” szilvának is.

Ugrás a lapra
2017. december 15.

Adventi vásár a forralt boron túl

Ahogy haladunk előre a decemberben, úgy csalogatnak bennünket egyre jobban a karácsonyi vásárok.  Az ikonikus budapesti forgatag mára az ünnepek védjegyévé vált.

2017. december 11.

Kirándulások Bács-Kiskunban

Kecskemét bárhonnan könnyen elérhető az országban és aztán innen kiindulva kincsek nyomára bukkanhatunk a környéken. Novemberben szakújságírók kis csoportjának kalauza volt a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztés és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője, Csáki Béla.

2017. október 22.

Különlegességek a Királyi Kastélyban

Sajtóreggelire invitálta a sajtó képviselőit a Gödöllői Királyi Kastély, melynek keretében az évad újdonságaira hívta fel a figyelmet Dr. Ujváry Tamás, a Kastély igazgatója, valamint Szilasi Alex zongoraművész, a kastély XVI. Liszt Fesztiváljának zenei igazgatója kedden.

2017. október 22.
Rost Andrea

Rost Andrea először bújik Salome szerepébe

Richard Strauss hátborzongató operájának új feldolgozását két alkalommal, 2018. június 22-én és 24-én sztárénekesek közreműködésével mutatják be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

2017. október 02.

Ahol évezredes kultúrák találkoznak

Magyarország dunántúli tájegységének közel húszezer lakosú, dinamikusan fejlődő fiatal városa Százhalombatta, mely közel 30 km-re délre fekszik Budapesttől.

Ugrás a lapra
2017. október 02.

Újjáéledt várak: Regéc

Bár a múltviharok nem kímélték hazánkat, és történelmi műemlékeink jó részét elnyelték a pergő évszázadok, van néhány szerencsés, túlélésre képes építmény.

Ugrás a lapra

Oldalak