Belföldi cikkek

2018. november 17.

Libadalom fesztivál Siófokon

Új rendezvénnyel készült az őszre a várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok: a Márton-naphoz kapcsolódó Libadalom november 16-18. között lesz libás finomságokkal, családi programokkal, koncertekkel.

2018. november 17.

Krúzer: a kézműves sörök reneszánsza

A kézműves sörök reneszánszukat élik, egyre több új izgalmas termék jelenik meg a piacon.

2018. november 09.

Nyári kultúraélmény karácsonyra

Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával járulunk hozzá családja meghitt ünnepéhez!

2018. október 15.

HAVEROK, BULI, BON-BON – új musical a HADART Színházban

2018 őszén hetedik születésnapját ünnepli és egyben nyolcadik színházi évadát kezdi meg a HADART Színház.

2018. október 09.
Csillag születik

A legjobb mozifilmek októberben

Októberben két olyan film kerül az amerikai mozikba, amely külön-külön is nagyot szólnak: a Tom Hardy főszereplésével készült sötéten humoros képregényfilm, a Venom, valamint a Bradley Cooper és Lady Gaga együttműködéséből született különlegesség, a Csillag születik (A Star is...

2018. október 09.

A Magyar Festészet Napja

A Magyar Festészet Napja, mint az ország legnagyobb művészeti mozgalma, immár 17. alkalommal pezsdíti fel a festőművész szakma szinte minden résztvevőjét. Október 18-a, Szent Lukács, a festők védőszentjének ünnepe. E köré szerveződve várja több száz kiállítás a nagyközönséget...

2018. szeptember 25.

Keresd a nőt Eger Térségében!

Az Egri várat és az UNESCO listájára felkerült matyó mintákat sokan ismerjük, de észrevettük már a történetek mögött álló nőket is?

2018. szeptember 10.

Szabó Győző rendezőként debütált

Decemberben újra jelentkezik a tavalyi év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már teltházas.

2018. szeptember 04.

Minden eddiginél sikeresebb jubileumi évadot zárt a Budapesti Nyári Fesztivál

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80.

2018. szeptember 04.

Kiosztották az idei Városmajori Színházi Szemle díjait

A szakmai zsűri hét kategóriában értékelte a versenyprogramban bemutatott A vád tanúja, Illatszertár, Cabaret, A képzelt beteg, Volpone és a Furcsa pár című előadásokat.

Oldalak