Organikus Special bormustra a Juniborral a DiVino Gozsduban

Második alkalommal rendezi meg közösen a DiVino és a Junibor Egyesületet az úgynevezett organikus bormustrát a Gozsdu udvarban. Március 1-jén, szerdán 18 és 20 óra között 8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek kerülnek terítékre. Idén ráadásul egy új standdal, egy vendég országgal is gazdagodik a kóstoló. Kamocsay Ákos házigazda kalauzolásával három ausztriai pincészet tételeit is meg lehet majd kóstolni:

FRITSCH Riesling Wagram 2015
JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

A Juniborászok pedig ezúttal Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille-Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea és Ávay Angelika lesznek.

Belépődíj 3000 forint + 500 forint pohárletét, ez utóbbi távozáskor visszaváltható. A bevételből, mint minden évben, a Junibor Egyesületet támogatják.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/491281671260030/

(X)