Parádés szereposztással készül a nyárra a Zsombói Szabadtéri Színpad

Parádés szereposztással – Esztergályos Cecília, Verebes István, Oszter Sándor, Mahó Andrea szereplésével, és Gundel Takács Gábor felkérésével – készül a Zsombói Szabadtéri Színpad idei előadássorozatára a Csókos asszony című operett. A július 7. és augusztus 6. között tartó nyári programkínálatban, túl az operetten, lesz 100 Tagú Cigányzenekar koncert sztárvendégekkel, két ExperiDance produkció és színpadra kerül egy musical premier is.

Ötödik alkalommal várja a szabadtéri fesztiválok iránt érdeklődőket a Zsombói Szabadtéri Színpad 2017 nyarán. A Szegedtől mintegy 20 kilométerre fekvő Zsombói Szabadtéri Színpad

különlegessége, hogy a nagyközség szívében, egymáshoz közel, két olyan speciális hangulatú helyszín található, amely mind befogadóképességét, mind a környezetét tekintve egymástól meglehetősen eltérő. A sport- és szabadidőközpont egy festői, erdővel övezett területen található. Itt épül fel az 1500 férőhelyes nézőtér és a hozzá tartozó színpad, amely hat estén keresztül ad színvonalas helyszínt a programban szereplő előadásoknak. A 2017-es műsorpalettán itt lesz látható a Csókos asszony című operett parádés szereposztással, benne Oszter Sándorral, Verebes Istvánnal, Esztergályos Cecíliával, Mahó Andreával és a szervezők reményei szerint Salvator Philippo főkomornyik szerepében a kiváló sport-kommentátorral, Gundel Takács Gáborral. Ide érkezik majd az ExperiDance produkció az Én, Leonardo – A fény születése és a Nostradamus – Világok vándora című táncprodukciókkal. Júli­us 29-én pedig a 100 Tagú Cigányzenekar, melynek koncertjén a Balkan Fanatik lép fel vendég-együttesként, a Mayossa Tánc­együttes 40 néptáncosának közreműködésével.

A másik helyszín a Rózsa Sándor Csárda, amely az amfiteátrumként működő környező erdővel kiegészülve patinás hátteréül szolgál az előterébe megálmodott produkcióknak. A 2016. évi Rózsa Sándor Legenda című előadás után idén nyáron a Lúdas Matyi című musical fogadja két alkalommal az érdeklődőket a 600 férőhelyes nézőtéren.

(X)