Rekord mennyiségű partner a Sun&Fun Holidays katalógusbemutatóján

A napokban tartotta idei első katalógus-bemutatóját Sun&Fun Holidays és leányvállalata a Last Call Travel. A budapesti szállodában tartott rendezvényre csaknem 300 partner volt kíváncsi, ami rekordnak számít az eddigi évekhez képest.

Sun&Fun – a nyár napos oldala szlogen arra is utal, hogy a nyaralóprogramok a legkedveltebbek az utazni vágyók körében. Döntő többségében – a kínálat több mint fele – török tengerpart szépségét ajánlja az utazni vágyóknak. Az idei év újdonsága, hogy Dalaman térsége is felkerült a törökországi desztinációk palettájára. Szintén a 2017-es év hozománya, hogy a török úticélokra repülővel már a Sunexpress légitársaság járataival is el lehet jutni.

Törökország mellett még Egyiptom, Tunézia, Kréta, Rodosz, Zakynthos, Korfu és Bulgária ajánlatai közül választhatnak az utazók. Ráadásul a több mint 700 szálloda 15-40 százalékos kedvezményeket is kínálnak vendégeiknek. Az akció részleteiről az utazási irodákban kapnak felvilágosítást az utasok a foglaláskor.

Az IATA-akkreditált  Last Call Travel kilenc hajótársaság ajánlataival, menetrend szerinti repülőjegyek értékesítésével, egyéni utaztatással és egzotikus utakkal is várja az érdeklődőket. Termékkínálata nem egyezik a Sun& Fun Holidays kínálatával.

(X)