Külföldi cikkek

2017. május 23.

Közvetlen járatot indít a KLM Mumbaiba

Október végétől közvetlen járattal utazhatnak Mumbaiba a Holland Királyi Légitársaság Amszterdamból induló utasai.
 
2017. május 11.

Hogyan kell egyszerre utazni és dolgozni?

Az utazás az egyik legjobb dolog a világon, új helyeket lehet felfedezni, új embereket, kultúrákat lehet megismerni, miközben felejthetetlen élményekben lehet az embernek része. Azonban minden felnőtt életében közrejátszik a munka, ami az esetek többségében nem engedi meg az állandó...

2017. május 09.

Egy tarka thai hét

Amikor megkaptam a thaiföldi út programját, nehezen hittem el, hogy egy hétbe belefér egy fesztivál, elefántrezervátum, falvak és templomok meglátogatása a hegyekben, kirándulás és hajókázás délen és még egy kis bangkoki pezsgés is. Tévedtem.

Ugrás a lapra
2017. április 29.
MISZTIKUS PERU

AMERIKAI ÍZELÍTŐ HARIS TRAVEL CLUB

MISZTIKUS PERU

2017. 08. 23 - 09. 03.

2017. április 29.

Új repülőgéppel bővült az ASIANA flottája

Átvette az első A350 típusú repülőgépét az ASIANA Airlines, hamarosan pedig újabb 29 repülőgéppel gyarapodik majd a légitársaság flottája. A koreai ASIANA a világon a 12. légitársaság, aki a legújabb Airbus típust használja.

2017. április 25.

Cukiság a levegőben: megújul az EVA Air Hello Kitty brand-je

Megújul idén az EVA Air egyik legkülönlegesebb és legszerethetőbb brand-je, a  Hello Kitty. Ezentúl nemcsak a Hello Kitty figurákkal, hanem azok barátaival is találkozhatnak majd a szerencsés utasok. Hogy kik is ők? Kiki, Lala és az ellenálhatatlan Pom Pom Purin.

2017. április 25.

Napi nyolc járatot indít Indiába a Jet Airways

Az indiai Jet Airways légitársaság két új közvetlen járatot indít  Európa és India között. Így összesen napi nyolc járat közlekedik az amszterdami, párizsi és londoni központjából India felé.

2017. április 20.

Duna-sziget, a szabadidő bécsi paradicsoma

A Duna-sziget, vagy ahogyan a bécsiek nevezik, a Copa Kagrana, a fürdőzés és a szabadidős programok első számú paradicsoma Bécs északi szélén, egy 20 kilométer mesterségesen létrehozott szigeten. A sziget 21,1 kilométer hosszú, míg a szélessége 70-210 méter között változik.

Oldalak