Külföldi cikkek

2018. október 15.

Austinba és Bangkokba indít új járatot a Lufthansa

A Lufthansa tovább bővíti az USA-ba közlekedő útvonalhálózatát: 2019. május 3-án indul első közvetlen járata Frankfurtból Austinba. Dallas/Fort Worth és Houston után ez a légitársaság harmadik texasi járata.

2018. szeptember 20.

Csapolt sör a Lufthansa hagyományőrző járatain

Az Oktoberfest alkalmából bajor népviseletben száll gépre a Lufthansa személyzete. A Lufthansa ezenkívül söröshordókat is elhelyez a fedélzeten, hogy hagyományos csapolt sört szolgáljon fel az utasoknak repülés közben.

2018. szeptember 10.

Delights to Go: gyors ellátás rohanó utasoknak

A Lufthansa praktikus megoldást talált ki az éhes és szomjas, de épp késésben lévő utasainak. Az új étkezési csomagot a Müncheni repülőtéren tesztelik szeptember 5-től kezdődően, hat hónapon át.

2018. július 20.

Űrételek a Lufthansa-gépek fedélzetén

A Lufthansa az LSG Csoport által Alexander Gerst számára kifejlesztett ünnepi fogást szolgálja fel a Németországból induló hosszú távú járatokon.

2018. június 05.

Pozsony: 25 éve lett főváros

Több évfordulót is ünnepel idén Szlovákia fővárosa, Pozsony. Ebből az alkalomból is érdemes felfedezni ezt az állandóan pezsgő, és ezerarcú várost.
 
2018. április 17.

Új, egységes ülések a Lufthansa Csoport Airbus A320-as flottáján

Az Airbus A320-as családhoz tartozó repülőgépek 2019-re tervezett szállításától kezdve a Lufthansa Csoport utasainak kényelmét új ülések szolgálják majd a rövid és közepes távolságú útvonalakon.

2018. január 31.

100 éves a Lufthansa logója

Idén ünnepli céglogója meglétének 100. évfordulóját a Lufthansa. 1918-ban Otto Firle építész-grafikus a Luft Hansa elődje, a Deutsche Luft-Reederei részére tervezte a stilizált darut, amely azóta a márka közismert szimbólumává vált.

2018. január 20.

Márciustól már az Ethiopian Airlines-szal is el lehet jutni Madagaszkárra

Az Ethiopian Airlines legújabb járata Nosy Be-re, Madagaszkár észak-nyugati partjainál található, paradicsomi szépségű szigetcsoportra közlekedik március 27-től kedd, csütörtök és szombati napokon.

2018. január 19.

Lufthansa és München

Több mint 30 millió utas a Lufthansa és a müncheni repülőtér 2-es terminálján

2018. január 18.

Intelligensebbé teszi a repülést a Deutsche Telekom és a Lufthansa

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési élményét megalapozó, intelligens megoldások fejlesztésén.

Oldalak