Külföldi cikkek

2018. július 20.

Űrételek a Lufthansa-gépek fedélzetén

A Lufthansa az LSG Csoport által Alexander Gerst számára kifejlesztett ünnepi fogást szolgálja fel a Németországból induló hosszú távú járatokon.

2018. június 05.

Pozsony: 25 éve lett főváros

Több évfordulót is ünnepel idén Szlovákia fővárosa, Pozsony. Ebből az alkalomból is érdemes felfedezni ezt az állandóan pezsgő, és ezerarcú várost.
 
2018. április 17.

Új, egységes ülések a Lufthansa Csoport Airbus A320-as flottáján

Az Airbus A320-as családhoz tartozó repülőgépek 2019-re tervezett szállításától kezdve a Lufthansa Csoport utasainak kényelmét új ülések szolgálják majd a rövid és közepes távolságú útvonalakon.

2018. január 31.

100 éves a Lufthansa logója

Idén ünnepli céglogója meglétének 100. évfordulóját a Lufthansa. 1918-ban Otto Firle építész-grafikus a Luft Hansa elődje, a Deutsche Luft-Reederei részére tervezte a stilizált darut, amely azóta a márka közismert szimbólumává vált.

2018. január 20.

Márciustól már az Ethiopian Airlines-szal is el lehet jutni Madagaszkárra

Az Ethiopian Airlines legújabb járata Nosy Be-re, Madagaszkár észak-nyugati partjainál található, paradicsomi szépségű szigetcsoportra közlekedik március 27-től kedd, csütörtök és szombati napokon.

2018. január 19.

Lufthansa és München

Több mint 30 millió utas a Lufthansa és a müncheni repülőtér 2-es terminálján

2018. január 18.

Intelligensebbé teszi a repülést a Deutsche Telekom és a Lufthansa

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési élményét megalapozó, intelligens megoldások fejlesztésén.

2017. november 24.

Jön az ikonikus háttérkép új generációja?

A kilencvenes évek közepén Chuck O'Rear a Sonoma Highway mellett parkolva készítette el a világ egyik legismertebb fényképét. A Bliss (Gyönyörűség) című fotó lett a Microsoft Windows XP operációs rendszerének alapértelmezett háttérképe.

2017. október 14.

A Lufthansa segélyszállítmányt vitt Puerto Ricóba

A Lufthansa Csoport szeptember 30-án egy MD-11 teherszállító repülőgépet indított a frankfurti repülőtérről a Puerto Rico nyugati partvidékén található Aguadillába.

2017. október 02.
1. Egy kis hazai: Országos Kéktúra

3+1 mesés túra Európában

Hegyek-völgyek, árnyas erdei ösvények. A nyár tökéletes arra, hogy túrabotot és hátizsákot ragadjon, és családjával, barátaival a természet szépségeit testközelből is megtapasztalja.

Ugrás a lapra

Oldalak