Külföldi cikkek

2017. július 24.

Egy hétvége a Magas-Tátrában

Nyáron kellemes klímájával és gyönyörű szikláival csalogatják a turistákat Szlovákia büszkeségei a Magas-Tátra hegycsúcsai. Míg télen a síelők, addig nyáron a túrázók veszik birtokba a hegyormokat.
2017. július 11.

SKYTRAX-díjas lett az Ethiopian Airlines

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elnyerte a Legjobb Afrikai Légitársaság díját az Ethiopian Airlines. A társaság képviselői a napokban vehették át a rangos kitüntetést a párizsi SKYTRAX díjátadón.

2017. július 06.

A Lonely Planet Európa top 10 úti célja közé választotta Észak-Németországot

Észak-Németország azon tíz úticél egyike, „amelyek nem hiányozhatnak a 2017-es bakancslistádról” – legalábbis ez a véleménye a Lonely Planet utazási szakértőinek.
 
2017. május 23.

Közvetlen járatot indít a KLM Mumbaiba

Október végétől közvetlen járattal utazhatnak Mumbaiba a Holland Királyi Légitársaság Amszterdamból induló utasai.
 
2017. május 11.

Hogyan kell egyszerre utazni és dolgozni?

Az utazás az egyik legjobb dolog a világon, új helyeket lehet felfedezni, új embereket, kultúrákat lehet megismerni, miközben felejthetetlen élményekben lehet az embernek része. Azonban minden felnőtt életében közrejátszik a munka, ami az esetek többségében nem engedi meg az állandó...

2017. május 09.

Egy tarka thai hét

Amikor megkaptam a thaiföldi út programját, nehezen hittem el, hogy egy hétbe belefér egy fesztivál, elefántrezervátum, falvak és templomok meglátogatása a hegyekben, kirándulás és hajókázás délen és még egy kis bangkoki pezsgés is. Tévedtem.

Ugrás a lapra
2017. április 29.
MISZTIKUS PERU

AMERIKAI ÍZELÍTŐ HARIS TRAVEL CLUB

MISZTIKUS PERU

2017. 08. 23 - 09. 03.

2017. április 29.

Új repülőgéppel bővült az ASIANA flottája

Átvette az első A350 típusú repülőgépét az ASIANA Airlines, hamarosan pedig újabb 29 repülőgéppel gyarapodik majd a légitársaság flottája. A koreai ASIANA a világon a 12. légitársaság, aki a legújabb Airbus típust használja.

2017. április 25.

Cukiság a levegőben: megújul az EVA Air Hello Kitty brand-je

Megújul idén az EVA Air egyik legkülönlegesebb és legszerethetőbb brand-je, a  Hello Kitty. Ezentúl nemcsak a Hello Kitty figurákkal, hanem azok barátaival is találkozhatnak majd a szerencsés utasok. Hogy kik is ők? Kiki, Lala és az ellenálhatatlan Pom Pom Purin.

Oldalak