Külföldi cikkek

2018. január 31.

100 éves a Lufthansa logója

Idén ünnepli céglogója meglétének 100. évfordulóját a Lufthansa. 1918-ban Otto Firle építész-grafikus a Luft Hansa elődje, a Deutsche Luft-Reederei részére tervezte a stilizált darut, amely azóta a márka közismert szimbólumává vált.

2018. január 20.

Márciustól már az Ethiopian Airlines-szal is el lehet jutni Madagaszkárra

Az Ethiopian Airlines legújabb járata Nosy Be-re, Madagaszkár észak-nyugati partjainál található, paradicsomi szépségű szigetcsoportra közlekedik március 27-től kedd, csütörtök és szombati napokon.

2018. január 19.

Lufthansa és München

Több mint 30 millió utas a Lufthansa és a müncheni repülőtér 2-es terminálján

2018. január 18.

Intelligensebbé teszi a repülést a Deutsche Telekom és a Lufthansa

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési élményét megalapozó, intelligens megoldások fejlesztésén.

2017. november 24.

Jön az ikonikus háttérkép új generációja?

A kilencvenes évek közepén Chuck O'Rear a Sonoma Highway mellett parkolva készítette el a világ egyik legismertebb fényképét. A Bliss (Gyönyörűség) című fotó lett a Microsoft Windows XP operációs rendszerének alapértelmezett háttérképe.

2017. október 14.

A Lufthansa segélyszállítmányt vitt Puerto Ricóba

A Lufthansa Csoport szeptember 30-án egy MD-11 teherszállító repülőgépet indított a frankfurti repülőtérről a Puerto Rico nyugati partvidékén található Aguadillába.

2017. október 02.
1. Egy kis hazai: Országos Kéktúra

3+1 mesés túra Európában

Hegyek-völgyek, árnyas erdei ösvények. A nyár tökéletes arra, hogy túrabotot és hátizsákot ragadjon, és családjával, barátaival a természet szépségeit testközelből is megtapasztalja.

Ugrás a lapra
2017. október 02.

A boldogság kék tengere

Horvátország isteni kombinációját nyújtja a lélegzetelállító természeti szépségeknek, a nagyszerű strandoknak, a történelmi kincseknek, az érdekes építészetnek, a hihetetlen boroknak és az ízletes tengeri ételeknek.

Ugrás a lapra
2017. július 24.

Egy hétvége a Magas-Tátrában

Nyáron kellemes klímájával és gyönyörű szikláival csalogatják a turistákat Szlovákia büszkeségei a Magas-Tátra hegycsúcsai. Míg télen a síelők, addig nyáron a túrázók veszik birtokba a hegyormokat.
2017. július 11.

SKYTRAX-díjas lett az Ethiopian Airlines

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elnyerte a Legjobb Afrikai Légitársaság díját az Ethiopian Airlines. A társaság képviselői a napokban vehették át a rangos kitüntetést a párizsi SKYTRAX díjátadón.

Oldalak