AMERIKAI ÍZELÍTŐ HARIS TRAVEL CLUB

MISZTIKUS PERU

MISZTIKUS PERU

2017. 08. 23 - 09. 03.

Az inkák birodalmában a magasból vehetjük szemügyre a titokzatos Nazca-vonalakat; hajózunk bolygónk legmagasabb hajózható taván, a Titicaca-tavon; megtekintjük a hegyek istenének feláldozott Jéglány kivételes régészeti leletét; sétálunk Machu Picchu misztikus romvárosában. A Ballestas-szigeteken pedig „mini” Galápagos-on érezhetjük magunkat!

USA NYUGATI PART

2017. 08. 18 - 08. 27.

San Francisco utácáiról egyenesen az USA legimpozánsabb nemzeti parkjaiba - holdbéli tájak, sivatagok, kanyonok, kristálytiszta vizű tavak és zöldellő fenyvesek birodalmába - kalandozunk. A hollywoodi moziflmek díszletéül is szolgáló természeti alkotások mellett, Los Angeles-ben a hollywoodi flmgyártás világába is betekinthetünk! Las Vegas-ban pedig kacérkodhatunk Fortuna istennővel...

KANADAI CSODÁK

2017. 08. 18 - 08. 31.

Kanada a világ egyik - természeti szépségekben is - leggazdagabb állama. Kát hét alatt ízelítőt kapunk a modern világvárosok és nemzeti parkok magával ragadó elegyéből, ahol a Niagara-vízesés is csak „bevezető”. Az észak-amerikai kontinensen átívelő körutazásunk csúcspontja minden szempontból az Athabasca-gleccseren tett egyedülálló sétánk lesz!

USA NYUGATI PARTI ÓRIÁS KÖRÚT

2017. 09. 18 - 10. 03.

Los Angeles-i és San Francisco-i városnézésünk között, két hetet töltünk a természet egyedülálló alkotásainak bűvöletében! A kihagyhatatlan klasszikusok mellett - mint a Grand- és Bryce Canyon, a Monument- és Death Valley, a Zion és Yosemite Nemzeti Parkok - nem maradhat ki programunkból az USA legjelentősebb régészeti emlékeit őrző Mesa Verde Nemzeti Park sem.

USA NYUGATI PART
KANADAI CSODÁK
USA NYUGATI PARTI ÓRIÁS KÖRÚT