Családi üdülés Karintiában

Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat. A lehető legjobban előkészített, biztonságos pályákon csak úgy tolonganak kezdők és haladók – ennek ellenére a felvonóknál, a melengető téli napfényben nincsen várakozási idő. A kényelemről és élményekről kisebb-nagyobb extrák gondoskodnak: kényelmes, ülésfűtéssel ellátott felvonók, infraszaunák közvetlenül a sípályák mentén, komornyikok, vagy a lovasszán-taxi. Emellett számos lehetőség kínálkozik szánkózásra, korcsolyázásra a befagyott tavakon, valamint vízi élményekre a csúszdákkal és vadvízi patakokkal rendelkező karintiai gyógyfürdőkben és uszodákban.

Ha a gyerekek jól érzik magukat, a szülők is boldogok. Ezzel Karintiában nagyon is tisztában vannak. Ezért a fiúk és lányok nem csak a biztonságos és tanúsított pályákon mozoghatnak. Bizonyíthatják tudásukat a hóparkokban és a buckapályákon, versenyt síelhetnek a papával a gyorsasági szakaszokon, és a síelésükről készített felvételeknek köszönhetően igazi sztárnak érezhetik magukat. A legfiatalabb családtagok ezalatt a pályákon táncoló és éneklő maskarásokon derülhetnek, de közvetlenül a sípálya mellett található melegedőkben is megpihenhetnek, vagy hóembert építhetnek.

Karintiában megvan minden, ami egy téli családi üdülést felejthetetlenné tesz. Legyen szó síelésről, snowboardozásról, kezdőkről, haladókról, szórakozásról és élményekről, vagy pihenésről. A pályák mentén számos lehetőség kínálkozik szánkózásra, korcsolyázásra a befagyott tavakon, és vízi élményekre a csúszdákkal és vadvízi patakokkal rendelkező karintiai gyógyfürdőkben és uszodákban.

Hallott már a „Familien-Euro”-ról? Ez nem más, mint egy heti csomagajánlat része a Bad Kleinkirchheim régióban. A csomagajánlat keretén belül a 12 éven aluli gyermekek szüleik kíséretében 100 kilométernyi pályán csupán napi egy euróért carvingolhatnak és síelhetnek. Ezen felül opcionálisan sí vagy snowboard is kölcsönözhető. Emellett számos családi szálláshely várja az érdeklődőket a parasztházaknál töltött üdüléstől az ötcsillagos szállodákig. 2017. március 4-től a síbérlet az egész család számára minden, a programhoz csatlakozó vendéglátónál benne foglaltatik az árban, a fürdőkre pedig 50 százalék kedvezményt adnak.

Információ: www.badkleinkirchheim.at

Információ: www.familien-euro.at