Donovaly karnyújtásra

Donovaly Budapesttől csak 200 kilométerre találha- tó, hangulatos síparadicsom. 16 felvonó, 11 kilométer hosszú sípálya, síkölcsönzés, síoktatás, korcsolyázás, szánkózás, bobozás várja a téli sportok szerelmeseit. Közép-Európa legnagyobb gyermek FUNPARKja ideális hely a síelés megtanulására. Kilenc Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyereksífelvonó) segíti, hogy sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. A síovi már 3 éves kortól igénybe vehető. A 2016-17-es síszezon az alacsony árak jegyében veszi kezdetét. Síelhet Donovalyban december 25-ig (még aznap is)
mindössze 10 euróért hétórás (egész napos) síbérlettel.

A Jasná Alacsony Tátra síközpontban, a Chopok lejtőin is élvezheti a varázslatos sízést. Szlovákia legnagyobb síarénája – 49 kilométer minőségi sípályával – az év minimum öt hónapjában garantálja a havat a Chopok északi és déli oldalán, köszönhetően a modern hótechnikának. Mindenféle nehézségű pálya a kéktől a feketéig! Harminc kötélpálya és felvonó óránként csaknem 34 400 fős szállítókapacitással, köztük a Twinliner korszerű sífelvonó, szélnek ellenálló, 24 férőhelyes Funitel kabin és a Chopok északi és déli oldalát átkötő, tizenöt férőhelyes gondolák. Maximális kényelmet nyújtanak a téli síélményekhez vezető úton.

A „World Freeride Tour” részét képező központban a vad száguldást imádók is megtalálják a nekik valót a tizenkét freeride zónában. A zónák kényelmesen elérhetők kabinos kötélpályákkal. A kezdő és haladó sízőknek felújított Snowpark, szórakoztató Fun Zone is rendelkezésre áll könnyebb hóakadályokkal.
A hivatalos szezonnyitó parti – Winter Music Opening – Jasná Alacsony Tátra síközpontban december 3-án, szombaton lesz.