Egzotikus szigeteket céloz meg az Air France- KLM

Mauritius

Három varázslatos célállomásra indít járatot idén az Air France- KLM. A paradicsomi Mauritius, a karibi-térség gyöngyszeme, Guadeloupe, és a nászutasok első számú úti célja, a Maldív-szigetek könnyedén elérhetőek a légitársaságok járataival.

Az Air France és a KLM egyaránt 4-4 járatot indít Budapestről naponta Párizsba és Amszterdamba, így kényelmesen, hosszú várakozási idő nélkül eljuthatunk a mesés célállomások bármelyikébe.

„Az Air France-KLM új járatnyitásai a Budapest Airport számára is előnyösek, hiszen így a magyar utasoknak napi nyolc járattal számos csatlakozási lehetőséget biztosítunk az amszterdami és párizsi légi csomópontokon keresztül a világ minden tájára”- nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Mauritius
Az Air France járatok mellett most már a KLM–mel is repülhetünk Mauritiusra. Az új járatot a legújabb Boeing 787-9-es típusú repülőgéppel üzemelteti majd a légitársaság, amelyen az utasokat 30 Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés várja. A KL501-es számú járat október 30-tól minden hétfőn, csütörtökön és szombaton 17.20-kor indul Amszterdamból és helyi idő szerint 7.35-kor érkezik meg a következő napon Mauritiusba. Visszafelé a járat 9.45-kor hagyja el a Mauritiust, és 18.35-kor száll le a Schiphol repülőtéren.

2018. március 26-tól, a nyári szezonban heti két járatot az Air Mauritius üzemeltet majd hétfői és pénteki napokon. Augusztusban és októberben pedig szerdánként is utazhatunk már a trópusi paradicsomba. A légitársaság Airbus A340-es géppel üzemelteti majd az Amszterdam-Mauritius útvonalat, amelyen 38 Business Class, és 264 Economy Class ülés várja az utasokat. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a KLM és az Air Mauritius egész éves szolgáltatást tud biztosítani az ügyfeleknek.

Male
2017 november elejétől 2018 április végéig repíti majd az utasokat a világ legszebb strandjaira az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. A járatokat Máléra a légitársaság 312 üléses, Boeing 777-200-as típusú repülőgéppel üzemelteti majd.

A legújabb Best kabinokkal felszerelt repülő szerdán és szombaton repül majd a napimádók és búvárok paradicsomába, majd csütörtökönként és szombatonként indul vissza a Párizsba.

Az AF222-es járat 20:50-kor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és helyi idő szerint 10:20-kor érkezik meg Maléba a következő napon. Visszafelé az AF223-as járat 13:05-kor indul Maléból, és 19:35-kor érkezik vissza Párizsba.

A Boeing 777-es fedélzetén az új kabinok funkciói teszik az utazást felejthetetlen élménnyé. Az utasok a Business osztály üléseiben úgy érezhetik, mintha egy buborékban foglalnának helyet.  A Business kabinban az utazók maguk alakíthatják területüket. Az intuitív ülések egy elektronikus rendszer segítségével néhány gombnyomással a kívánt pozícióba állíthatóak, emellett minden egyes utasnak saját 41 cm átmérőjű, magas felbontású érintőképernyő áll rendelkezésére.

A Premium Economy és az Economy osztályokon is új, kényelmesebb ülések várják az utasokat, amelyek nagyobb lábtérrel, és puhább fejpárnákkal teszik pihentetővé az utazást. A fedélzeti szórakoztatást is fejlesztette a légitársaság: a legújabb generációs nagyobb képernyő repülés közben is kiváló böngészési lehetőséget nyújt minden osztályon, emellett a több mint 1000 órányi programmal egy szempillantásnak tűnnek a felhők felett töltött órák.

Cartagena

A KLM 2017. március 27-től heti három alkalommal repül majd Amszterdamból Bogotán keresztül Cartagenába. A történelmi óvárosáról és gyönyörű gyarmati épületekről híres Cartagena Kolumbia északi partjánál fekszik. Az új desztináció Kolumbia ötödik legnagyobb városa, és 1984 óta UNESCO-világörökség. A városba látogatók a karibi tengerpartok és a csodás látnivalók mellett a pezsgő éjszakai életet is élvezhetik. A KLM márciustól minden kedden, csütörtökön és szombaton repül majd Cartagenába.

A KLM az új járatokat Boeing 787-9-es típusú repülőgépekkel üzemelteti majd, amelyen 20 World Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés várja az utasokat. A járat 10.15-kor indul Amszterdamból, és helyi idő szerint 14.00-kor érkezik Bogotába. 15.40-kor indul tovább a gép Cartagenába, ahol 17.00-kor landol helyi idő szerint. Visszafelé Cartagenából 18.15-kor indul a repülőgép, ami másnap 10.45-kor érkezik Amszterdamba.

“A desztinációk folyamatos bővítése mellett a flottánk fejlesztését is egyaránt prioritásként kezeljük. Idén négy új Boeing 787-es repülőgép érkezik a légitársaságokhoz, amelyekkel együtt összesen 13 Dreamlinerrel büszkélkedhetünk majd. Folytatjuk a Boeing 777-esek felszerelését az új hosszú távú kabinokkal, így év végére minden Boeing 747-es, 777-es és 787-es gépünk az új World Business Class kabinokkal várja majd az utasokat”– mondta el a járatbővítés apropóján Kiss Ildikó, az Air France KLM Magyarországért felelős country managere.

(X)

Maldiv
Cartagena