Először találkoztak a vízen a gigászi óceánjárók

A Royal Caribbean International Oasis-osztályának hajói: az Oasis of the Seas, az Allure of the Seas és a legújabb Harmony of the Seas először sorakoztak fel egymás mellett a vízen. A megismételhetetlen találkozóra annak alkalmából került sor, hogy a Harmony of the Seas megérkezett új bázis kikötőjébe, a fort lauderdale-i Port Evergladesbe.

Az Oasis-osztály hajói építészeti és mérnöki csodák, melyek váratlan fedélzeti meglepetésekkel várják utasaikat. Mindegyik hajón hét tematikus körzet található – az Oasis-osztály különleges védjegyei – látványos elemekkel, kalanddal és izgalommal, mint a buja Central Park csaknem 12 ezer növénnyel, vagy a FlowRider szörf-szimulátor és a félelmetes Zipline – a kilenc emelet magasban suhanó drótkötélpálya. De ne feledkezzünk meg a kétszintes loft-lakosztályokról, a lélegzetelállító AquaTheater vízi-színházról, vagy a Boardwalk kézzel faragott körhintájáról és a Rising Tide Bar liftező bárjáról.

A három hajó közül a legújabb és legfiatalabb, a Harmony of the Seas, hivatalosan is a világ legnagyobb óceánjárója, hossza csupán egy lábbal, súlya 1700 tonnával körözi le testvéreit. A Harmony további izgalmas újdonságokat hozott a fedélzetre, mint például a 10 emelet magas csúszdát, az Ultimate Abyss-t, vagy a páratlan Broadway stílusú szórakoztatást, illetve a legújabb technológiát, a VOOM-ot, a leggyorsabb internetet a tengeren. A gasztronómia területén pedig olyan kifinomult, fantáziadús  vendéglátásra lehet számítani, mint a Jamie’s Italian Cuisine vagy a Wonderland, a Royal Caribbean hóbortos, mesebeli étterme, amely minden korosztálynak tartogat meglepetést.

A Royal Caribbean magyarországi képviseletét a  Tengerjáró Kft. látja el.

(X)