Ho-ho-hó, Donovaly!

A Budapesttől 200 kilométerre található síközpont, Donovaly 11 kilométer gondosan karbantartott lesiklópályával várja a síelni vágyókat egész télen. Két modern ülő- és 14 húzólift viszi fel a síelőket: szinte várakozás, sorban állás nélkül juthatnak fel a pályákra. A síbérletek egész szezonban nagyon kedvező áron kaphatók.

Karácsonyi síelés mindössze 10 euróért!

Síeljen Donovalyban 2015. december 25-ig (még 25-én is) mindössze 10 euróért 7 órás (egész napos) síbérlettel!

Síeljen minden nap a teljes szezonban mindössze 200 euróért!

Vásároljon szezonbérletet, és síeljen minden nap Donovalyban! Az egyedülálló ajánlat kortól függetlenül mindenki számára elérhető 2015. december 25-ig. Ugyanazért az árért vásárolhat átruházható 10 napos bérletet, amit megoszthat családjával vagy barátaival. A szezonbérlet előnye a tíznapossal szemben, hogy a szezonbérlet az esti síelésre is érvényes, a tíznapos csak a nappali síelésre, 8:30 és 16 óra között.

A gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

Szlovákiában szinte minden síközpontban ingyen síelhetnek a gyerekek 6 éves korig, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban úgy döntöttünk, hogy szakítunk ezzel a tradícióval, az idei szezontól nálunk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyerekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol. Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vesz, az ingyenes gyereksíbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

Síeljen, ameddig csak kedve tartja!

A tavalyi szezontól az egész napos síbérletet 7 órás síbérlettel váltottuk fel, továbbá „órás“ (2, 3, 4, 5 és 6 órás) síbérleteket is kínálunk rugalmas feltételekkel, amelyek érvényessége a síliftkapukon történő első áthaladással indul. A „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonó idén is megszakítás nélkül, folyamatosan üzemel 8:30 és 21:00 között. Az új, rugalmas bérletekkel a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést. Ha például 13:45-kor kezd valaki síelni, a 7 órás bérlettel akár este 20:45-ig síelhet a Zahradištén! 

Az idei szezonban Donovalyban NEM emelték a síbérletárakat!

Közép-Európa legnagyobb gyermek FUN PARKJA

A FUN PARK DONOVALY ideális hely a síelés megtanulására. Több mint 10 000 négyzetméteres területével Európa második legnagyobb gyermeksíparkja. Kilenc varázsszőnyeg (futószalagos gyereksífelvonó) és egy motoros síkörhinta segíti, hogy a kicsik gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. A gyermekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni magyarul beszélő síoktatóktól. 

Snowboardosoknak és a szabad stílust kedvelőknek: Riders Park

A PARK SNOW Donovalyban üzemel a legjobb* snowpark Szlovákiában. A parkban 3 ugrató és 12 akadály található, amelyeket a szezonban időnként változtatnak, újabb és újabb kihívás elé állítva a snowboardosokat. Minden szezonban új akadályokkal készülnek, ilyen volt az előző szezonban a zenés CHILL OUT ZÓNA. A Riders Park Záhradište a 2015-16-os síszezonban is felkészülési központja lesz a szlovák akrobatikus síelők és a szlovák snowboardosok válogatottjának.

 

* A www.boardlife.sk és www.freeskier.sk weboldalak felmérései alapján.

 

Kedvezményes Donovaly síbiztosítás már napi 510 forinttól a Lupus-Travelnél!

Síbérletek elővételben Budapesten 20 % kedvezménnyel: Lupus-Travel Utazási Iroda!

DONOVALY SÍBUSZ kedvezményes szolgáltatásokkal: BOCI Travel Utazási Iroda!

 
(X)