Közép-európai workshop a DZT-vel

A nemzetközi utazási szakma 100 képviselőjét fogadta a Német Turisztikai Hivatal (DZT) október 16-17. között a hatodik közép-európai workshopon (Zentraleuropa-Workshop, ZEW) Halléban (Saale).

A ZEW magja a Händel-csarnok nagytermében megrendezett workshop volt, ahol 30 németországi turisztikai vállalkozás mutatta be aktuális termékeit és szolgáltatásait. A kiállítók és a vásárlók tapasztalatot cserélhettek a trendekről, a küldőpiaci keresletről és a németországi turisztikai kínálatról, üzleti kapcsolatokat szerezhettek, illetve lehetőségük volt kiépíteni hálózatukat.

 „Szász-Anhalt a reformáció jubileuma miatt a jövő évben fokozottan a nemzetközi figyelem középpontjába kerül – számunkra ez egy kiváló alkalom, hogy a közép-európai workshop vendéglátóiként bemutassuk városunk és régiónk turisztikai sokszínűségét az utazási szakma döntéshozóinak” – mondta az esemény kapcsán Stefan Voß, a Stadtmarketing Halle (Saale) GmbH ügyvezetője.

A szakmai vásárlók a pre-convention túrák keretein belül a workshop előtt részletesen megismerkedhettek a Berlintől Dessaun és Wörlitzen keresztül Halléig található UNESCO világörökségi helyszínek turisztikai kínálatával.

(X)