Közvetlen járatot indít a KLM Mumbaiba

Október végétől közvetlen járattal utazhatnak Mumbaiba a Holland Királyi Légitársaság Amszterdamból induló utasai.
 
A 2017/18-as téli szezon ideje alatt a légitársaság heti három járatot fog indítani Mumbaiba, hétfői, csütörtöki és szombati napokon. A KLM utasai a legújabb Boeing 787-9-es típusú repülőgéppel utazhatnak majd, amelyen 30 Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés kapott helyet.
 
A járat 13 órakor indul a holland fővárosból és helyi idő szerint 01:55-kor érkezik meg a Mumbaiba. A visszafelé tartó járat hajnali 4 órakor hagyja majd el az indiai repülőteret, és 8:45-kor száll le a Amszterdamban.
 
Mumbai India legnépesebb városa, amely egyben az ország pénzügyi-, kereskedelmi- és szórakoztató-központja is. A várost kulturális sokféleség jellemzi, hiszen a kiváló üzleti lehetőségeinek, illetve a magas életszínvonalának köszönhetően folyamatosan érkeznek ide betelepülők az ország egész területéről.
 
A Mumbai repülőtér a KLM kódmegosztásos partnerének, a Jet Airways-nek központja, melynek köszönhetően a KLM utasai olyan jelentős városokba foglalhatnak jegyeket, mint Hyderabad, Ahmedabad, Chennai és Púna.
 
„A Jet Airways-szel való szoros együttműködésünknek köszönhetően légitársaságunk indiai hálózati jelenléte is látványos növekedésnek indult. Azzal, hogy közvetlen járatot vezettünk be India gazdasági központjába, ügyfeleink 48 új desztinációt érhetnek el az indiai, illetve az ázsiai kontinensre való utazásaik során” – mondta a járatbővítés kapcsán Pieter Elbers, a KLM elnök és vezérigazgatója.
 
(X)