Napi nyolc járatot indít Indiába a Jet Airways

Az indiai Jet Airways légitársaság két új közvetlen járatot indít  Európa és India között. Így összesen napi nyolc járat közlekedik az amszterdami, párizsi és londoni központjából India felé.

Az új járatok – Chennai (Madras) - Párizs heti ötször és a Bengaluru (Bangalore) - Amszterdam –naponta repülnek majd 2017. október 29-től.

Budapestről a ráhordó járatokat a KLM, Air France és a British Airways biztosítja, így a hazai utazók számára is kényelmesen és gazdaságosan elérhető az Indiai szubkontinens 60 repülőtere.

Amellett, hogy a Jet Airways-t rendszeresen választják meg India legjobb légitársaságának, a világ százkilencedik legjelentősebb nemzetközi márkájaként is díjazták. Ez azért különleges elismerés, mert a világ top 200 brandje között csupán 15 légitársaság szerepel.

A Jet Airways csoport flottája 112 repülőgépből áll, melynek típusai: Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200/300, új generációs Boeing 737es és ATR 72-500/600-as. A flotta átlagéletkora 7,3 év, ami a régióban az egyik legfiatalabb gépparknak számít.

A légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Kft látja el.

(X)