"Szlovákia mindenkinek“

Regionális Idegenforgalmi Fejlesztési Egyesület és a Kormorán Sportklub közös szervezésében rendezték meg másodszor a szlovákiai idegenforgalmat népszerűsítő Workshopot.
Robert Seidner Vág mente és Csallóköz turisztikai Egyesület vezetője egyben a Hotel Kormorán tulajdonosa nyitotta meg a rendezvényt.
Ivana Magátová Közlekedési Minisztérium Idegenforgalmi vezérigazgatója röviden bemutatta Szlovákia turisztikai célpontjait : Pozsony, Dévény, UNESCO ősbükkös, Szlovák karszthegység és barlangok, síközpontok, wellness, fürdő és aquaparkok, vízimalmok a Dunán vagy Magasfátra ahol sötét égbolt van még - nincs fényszennyeződés- jól látszanak a tejutak, csillagok, Bártfa Sisi emlékét őrizve, Zselic Zacher úr és tortája, Lipto a fejjel lefelé álló ház stb.

Szlovákia nemcsak a hegyeket és a fürdővárosokat jelenti, hanem elsősorban azt a csodálatos természeti örökséget, amelyet ápolni és továbbadni érdemes.
Cilistov városban a Hotel Kormorán**** szolgáltatásait élvezhették a résztvevők felejthetetlen környezetben. A szálloda közelében található a Kormorán Kikötő és a hozzá tartozó 22 hektáron elterülő park, ahol nyáron ingyen strand van és vízi sportokat lehet űzni.

Európa leghosszabb folyója a Duna folyik itt. Bős magasságában egy hajókirándulással is meglepték a házigazdák az embereket.
Csallóköz gyönyörű vadregényes Duna ágában bicikliút is található.

Nem csak a környékkel , de a 120 km-re levő Beckov várával is megismerkedtek a résztvevők.
Ősz beköszöntével a kacsa és liba ételekkel kedveskedtek a vendégeknek.
Az esti szórakozásról se feledkeztek meg, mert a bárban varieté műsorral szórakoztatták a Work shop résztvevőit.