Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban

Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban

Október elsejével igazgató- és szemléletváltás történt a tatai Old Lake Hotel élén. Az új vezető Szélessy András, aki egyéni látogatóknak is ajánlja a golfparadicsom szállodáját.

Amikor elvállaltam a felkérést, egy nagyon elegáns, gyönyörû környezetben épült hotel várt rám. Nagyon érdekes azonban az adottsága okán a piaci helyzete. A golf és rendezvények révén elég gyakori teltházzal büszkélkedhetünk, viszont nagyon kevés egyéni pihenni vágyót láttunk idén vendégül. Elsõsorban ebben a szegmensben szeretnénk erõsödni, hiszen a golf és egyéb konferenciák szinte maguktól 47 százalékos éves foglaltságot eredményeztek – beszélt terveirõl Szélessy András.

Az igazgató emlékeztetett arra, hogy a hotel egyedülálló környezettel bír, 50 hektáros zöld területe van, természetes tó és fás terület veszi körbe, de rengeteg tatai látnivaló is van a kirándulni vágyóknak. A szálloda rendelkezik saját bowling pályával is, ahova a helyieket is szeretettel várják, illetve fontos megemlíteni, hogy a golfozni nem tudó, de érdeklõdõ vendégeknek egy gyors golfízelítõre is lehetõségük van megfizethetõ áron.

– Vendégeink elégedettségére bizonyíték, hogy nagy részük nem elsõ alkalommal érkezik hozzánk – emlékeztetett az igazgató. – A legnagyobb hazai szálláskeresõ oldalon 9,5, a legnagyobb külföldin 8,5 az eredményünk a 10-es skálán. A wellnessrészlegünk viszonylag kicsi, az évek során alakult a mostani méretére, mert vendégkörünkbõl adódóan erre volt a legkisebb igény, viszont nagy hangsúlyt fektetünk az ételek minõségére, a szobák és a golfklub nagyon magas színvonalára. Rendelkezünk saját kalandparkkal is, ami egyénileg és csoportosan is remek kikapcsolódás.

Szélessy András szerint a golf, a lélegzetelállító környezet és a kitûnõ ételek mellett a rengeteg tatai programlehetõség az, ami tízezrével vonzza a városba és a hotelbe a látogatókat. Ilyen lesz 2014-ben a Tatai Patara, a „Víz, zene, virág” fesztivál, a Vadlúdsokadalom, a tatai tó lehalászása.

– Céges rendezvényeink sikerére pedig csupa elégedett partnerünk viszszatérése a garancia. Volt nálunk TDM-konferencia, E.on-, Strabag-, GE-, Telenor-, MOL-tréning, -konferencia és -csapatépítés is. Több mint 300 fõt tudunk egyben és külön is leültetni, étkeztetni, mindezt Budapesttõl fél órás autóútra – fûzte hozzá.

Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban
Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban
Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban
Mindenkit vár a hotel a golfbirodalomban